İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TAKIŞ GIDA SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: TAKIŞ GIDA SANAYİİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 2144-Tekkeköy / SAMSUN

DOSYA ESAS NO: 2019/661

İLAN METNİ

TAKIŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Konkordato Komiserliği’nden
(Samsun Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/661 Esas Sayılı Dosyası)
ALACAKLILARI ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI

Samsun Ticaret Sicil Müdürlüğünün; 2144 – Tekkeköy sicil numarasında kayıtlı TAKIŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ’nin Samsun Asliye Ticaret Mahkemesinin  2019/661 Esas sayılı dosyasında, 04.03.2020 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile konkordato kesin mühlet kararı verildiği; kesin mühlet kararıyla birlikte, geçici mühlet kararıyla konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen Bağımsız Denetçi Mali Müşavir Fuat Kubilay, Avukat Bülent Köksal ve Gıda Mühendisi Sibel Özçakmak ‘dan oluşan komiser heyetinin, kesin mühlet kararı ile de konkordato komiser heyeti olarak görevinin devamına hükmedilmiştir.

İş bu ilan; geçici mühlet kararının verildiği 16.10.2019 tarihi esas olmak üzere şirketten alacaklı olduğunu beyan edenlerin ve bilançoda kayıtlı olan alacaklıların toplantıya davet edilmesi ve müzakerenin yapılması ile ilgilidir. Alacaklıların bu toplantıya gelmeleri veya yetkili bir vekil ile kendilerini temsil ettirmeleri, toplantıya katılacak gerçek kişilerin kimlik fotokopilerini, tüzel kişilerin imza sirküleri fotokopisini yanlarında bulundurmaları, vekil ile kendilerini temsil edecek gerçek veya tüzel kişilerin konkordato toplantısına katılma ve oy kullanmak için “ÖZEL YETKİ BELGELİ VEKALETNAMELERİNİ” yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

İİK’nun 301. maddesi uyarınca 18.08.2021 Çarşamba günü saat 14.00’da,  Kıran Mahallesi 715. Sokak No:2 İlkadım/SAMSUN adresindeki, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası toplantı salonunda, borçlunun konkordato teklifini müzakere etmek üzere “Alacaklılar Toplantısı” yapılacaktır.

İİK.nun 301. maddesi gereğince alacaklılar, toplantıdan önceki 7(yedi) gün içinde, Konkordato süreci ile ilgili belgeleri, Konkordato Komiseri Fuat Kubilay’ın Kale Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:22/ 15 İLKADIM SAMSUN adresinde inceleyebileceklerdir.

Alacakları, geçici mühlet tarihi olan 16.10.2019 tarihinden önce doğmuş olan alacaklılar bu toplantıya iştirak edebileceklerdir. (Rehinli alacaklılar hariç)

İİK.nun 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir.

Toplantının bitimini takip eden 7 gün içinde vuku bulacak iltihaklar kabul edilecektir.

İlanen duyurulur.

KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
SMMM Fuat KUBİLAY        Av. Bülent KÖKSAL           Gıda Müh. Sibel ÖZÇAKMAK

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/828426/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim