İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

IŞILNUR TUR.NAK.PET. VE PET.ÜRÜNLERİ İML.İTH.İHR.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ

ADI / SOYADI / UNVANI: IŞILNUR TUR.NAK.PET. VE PET.ÜRÜNLERİ İML.İTH.İHR.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2019/322

İLAN METNİ

IŞILNUR TUR.NAK.PET. ve PET.ÜRÜNLERİ İML.İTH.İHR.SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI

( T.C. Bafra 3.Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/322 E. Sayılı Dosyası )
Bafra 3. Asliye Hukuk Mahkemesi 2019/232 E. sayılı dosyasında,yukarıda ticaret ünvanı belirtilen firma hakkında 15.02.2021 tarihinden itibaren 6 ay konkordato mühleti verilmesine karar verilmiştir.6 aylık mühlet kararı ile birlikte Konkordato Komiserleri SMMM Emin KIRBIYIK, Hukukçu Kadir YILDIRIM bu mühlet içinde görevlendirilmiştir.
Heyetimizce İ.İ.K. md 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmesi için davet ilanı gerçekleştirilmiş, bu ilanda İİKM 299 f.4 c.3 gereğince , alacaklarını süresinde hiç bildirmeyen alacaklıların  mahkeme tarafından aksine karar verilmedikçe konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanamayacağı ihtaren bildirilmiş,alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m.300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış,alacak kayıtları üzerinde tahkikat tamamlanmış; alacaklılar listesi (cetveli) hazırlanarak mahkeme dosyasında sunulmuş ve dolayısı ile alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Komiser heyetimiz tarafından İİK Md 301 uyarınca 27.07.2021 Salı günü saat 14:00 de “BAFRA ADLİYESİ SARAYI TOPLANTI ve KONFERANS SALONU BAFRA-SAMSUN” adresinde borçlu firmanın konkordato teklifinin onaylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK Md.301 çerçevesinde,alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki 7 (yedi) gün içerisinde komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri EMİN KIRBIYIK KALE MAHALLESİ SANAT SOKAK 17/5 İLKADIM-SAMSUN adresinde inceleyebilecekleri,alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak Kabul/Red oyu kullanabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtası ile katılmaları,temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından noterde düzenlenmiş HMK Md.74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini,tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını,diğer yasal veya idari temsilci bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını,bu belgelerin komiser heyetine tebliğ edilmek üzere “Aslına Uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve asıl kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (Nüfus Cüzdanı,Ehliyet,Baro Kimliği vb.) yanında getirmeleri gerektiği,yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısında oy hakkı tanınmayacağı ilan ve ihtar olunur. 23 / 06 / 2021
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Emin KIRBIYIK                 Kadir YILDIRIM
SMMM                             Hukukçu

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/818246/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim