İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

POLİMATİK TEMİZLEME SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: POLİMATİK TEMİZLEME SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 5292 / ERZİNCAN

DOSYA ESAS NO: 2019/316

İLAN METNİ

    ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI

Polomatik Temizleme San.Tic.Ltd.Şti – Er-Mina İnşaat San ve Tic. Ltd. Şti. – Bilal YILDIRIM – Ferda OKUMUŞ – Gökhan YILDIRIM – Suhabi OKUMUŞ – Şükrü OKUMUŞ  KONKORDATO KOMSERLİĞİNDEN
(Erzincan 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/316 Esas Sayılı Dosyası)

Erzincan 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/316 Esas Sayılı Dosyasında yürütülmekte olan konkordato yargılamasında Polomatik Temizleme San.Tic.Ltd.Şti – Er-Mina İnşaat San ve Tic. Ltd. Şti. – Bilal YILDIRIM – Ferda OKUMUŞ – Gökhan YILDIRIM – Suhabi OKUMUŞ – Şükrü OKUMUŞ hakkında 1 Yıl  süreyle kesin mühlet kararı verilmiştir.

Bu süreç içerisinde İİK’nun 299. Maddesi gereğince, alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet yazıları gönderilmiş ve buna istinaden Komserliğimiz yetkileri çerçevesinde Alacak kayıtlarını tamamlamıştır..

Tüm bu çalışmalar sonucunda;

1-Davacı Polomatik Temizleme San.Tic.Ltd.Şti – Bilal YILDIRIM – Ferda OKUMUŞ – Gökhan YILDIRIM – Suhabi OKUMUŞ – Şükrü OKUMUŞ’un 25.06.2021 günü saat 10.00’ da REHİNLİ ve saat 11.00’de İMTİYAZLI ALACAKLILAR KURULU TOPLANTISI Akşemsettin Mahallesi Ülkü spor Kompleksi Erzincan Düğün Sarayı Kat.1 Merkez/ ERZİNCAN adresinde yapılacaktır.

2-Davacı Er-Mina İnşaat San ve Tic. Ltd.Şti’nin  25.06.2021 günü saat 14.00’ da REHİNLİ ve saat 15.00’de İMTİYAZLI ALACAKLILAR KURULU TOPLANTISI Akşemsettin Mahallesi Ülkü spor Kompleksi Erzincan Düğün Sarayı Kat.1 Merkez/ ERZİNCAN adresinde yapılacaktır.

3-Toplantıya katılmayan alacaklılar oy kullanma hakkını kaybedeceklerdir. Bu nedenle alacaklıların alacağına temel olan belgeleri, hukuki nedeninin açıklanmasını ve alacağı kanıtlayan delillerinin ( Çek, senet, cari hesap mutabakat belgesi, fatura, makbuz, defter
hülasası kredi sözleşmesi ödeme planı, vs. ) aslı veya onaylı örneklerini daha önceden mahkemeye veya konkordato komiserliğine sunulmamış ise toplantıda ibraz etmeleri gerekmektedir.

4-Alacaklılar toplantı tarihinden 7 gün önce mevcut alacakların doğruluğunu konkordato komiserinden veya toplantının yapılacağı yerdeki konkordato komiserlik ilan tahtasından kontrol edebilirler.

5- Toplantıya katılacakların resmi bir kimlik belgesi ve vekaleten katılacak kişilerin resmi kimlik belgesi ile vekaletin asıllarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

İLAN OLUNUR. 08.06.2021

Zeki POLAT
KONKORDATO KOMİSERİ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/801835/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim