İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

LANOVA EV GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: LANOVA EV GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 6080610456 / SARIGAZİ VERGİ DAİRESİ / İSTANBUL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 195104 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2019/509

İLAN METNİ

T.C. İSTANBUL ANADOLU 2. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI

2019/509 E. SAYILI DOSYASI
– LANOVA EV GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
-ALİ SUHA BİLİCİ
-MURAT ERNUR

KONKORDATO KOMİSERLİĞİ  ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLÂNI

İstanbul Anadolu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/509 E. sayılı dosyasında yürütülmekte olan konkordato yargılamasında, borçlu Lanova Ev Gereçleri San. Ve Tic. A.Ş. Ali Süha Bilici ve Murat Ernur hakkında 28.12.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süreyle kesin mühlet verilmiştir. 7226 sayılı yasa ve 30.04.2020 tarihli 31114 nolu resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile yasal sürelerin durdurulması sebebiyle bu mühlete 28.12.2020 tarihinden itibaren 86 günlük süre eklenmiş; nihai olarak da kesin süre 24.3.2021 tarihinden itibaren 6 ay daha uzatılması yönünde mahkemece karar verilmiştir.
Konkordato komiser heyeti olarak görevlendirilen Prof. Dr. Mehmet Kamil Yıldırım (Hukukçu), Sabit Selman Tünal (YMM – Bağımsız Denetçi) ve Sultan Güler (Makine Mühendisi) oluşan heyetimiz tarafından, konkordato mühleti içerisinde alacaklılar toplantısının yapılmasına kadar kanunda öngörülen işlemlerin gerçekleştirilmesine müteakip alacaklılar toplantısı hazırlık işlemlerine başlanmış ve bu çerçevede İİK m.301 uyarınca borçlunun konkordato teklifini müzakere etmek üzere 28 HAZİRAN 2021 Pazartesi günü Saat: 10.00 da İçerenköy Mahallesi Ertaç Sokak No:36 ATAŞEHİR/İSTANBUL adresinde bulunan THE GREEN PARK OTEL (Kadıköy Salonu) de alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m.301 gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içinde Komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri Merdivenköy Mahallesi Dikyol Sokak No:2A B Blok Kat 11 Ofis No: 108 Kadıköy/ İstanbul adresinde tatil günleri hariç 10:00-12:30 ila 13:30-17:00 saatleri arasında bizzat (gerçek kişilerde kimlik fotokopisi, tüzel kişilerde noter onaylı imza sirküleri veya vekalet fotokopisi ibraz etmek suretiyle) inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul Ve/veya ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları; alacaklı çoğunluğunun dikkate alınmasında İİK 302. Madde düzenlemesinin dikkate alınacağı, katılacak alacaklıların yanlarında kimliklerini, tüzel kişilerin ise noter onaylı imza sirküleri, vekil olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK 74. Madde uyarınca özel yetki içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, tüzel kişi temsilciler bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını, diğer yasal ve iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiserliğe tevdi edilmek üzere “Aslına Uygundur” ibaresini içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi ( TC Kimlik No yazılı Nüfus Cüzdanı- Sürücü Belgesi – Baro Kimliği – Pasaport vb.) yanında getirmeleri gerektiği; Yetkili temsilci/vekil olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacağı, İİK 302/VI madde düzenlemesi uyarınca toplantının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen İltihaklarında kabul olunacağı; yedi günlük iltihak süresinde katılmak isteyenlerin İltihak Yoluyla katılma dilekçeleri ve ekinde alacaklı temsilcisi olduklarını gösteren ve toplantıya katılmak ve oy kullanmak için aranan belgelerin (İmza Sirküleri – Vekâletname – Kimlik Belgesi vb. )  onanmış örneklerini de ekleyerek elden- kargo-veya Posta yoluyla Merdivenköy Mahallesi Dikyol Sokak No:2A B Blok Kat 11 Ofis No: 108 Kadıköy/ İstanbul adresine göndermeleri ilan ve ihtar olunur.

Konkordato KomiseriKonkordato KomiseriKonkordato Komiseri
Mehmet Kamil YILDIRIMSabit Selman TÜNALSultan GÜLER

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/793850/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim