İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DOĞUŞ MARKET GIDA İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: DOĞUŞ MARKET GIDA İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYE İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2018/669

İLAN METNİ

       KONKORDATO KOMİSER HEYETİ

                                 ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI

(Sinop 1.Asliye Hukuk Mahkemesi 2018/669 E. Sayılı Dosyası Asliye Ticaret   Mahkemesi Sıfatıyla)
DOĞUŞ MARKET GIDA İNŞAAT TAAH.İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.

Sinop 1.Asliye Hukuk Mahkemesinin 2018/669 E. Sayılı 2019/224 Karar Sayılı dosyasında yukarıda ticaret unvanı belirtilen şirket hakkında 18.05.2021 tarihli ek karar ile konkordato mühletinin 13.07 2021 tarihine kadar uzatılmasına ve Konkordato komiserleri Hukukçu Av. BÜLENT KÖKSAL ve SMMM EMİN KIRBIYIK ’ın  süre sonuna kadar görevlerinin devamına karar verilmiştir.
Heyetimizce İİK m.299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı gerçekleştirilmiş bu ilanda, İİK m.299 gereğince alacaklarını süresinde hiç bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça ve ayrıca borçlu tarafından reddedilen alacaklıların mahkeme tarafından aksine karar verilmedikçe konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanamayacağı ihtaren bildirilmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanı alınmış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış; alacaklılar listesi (cetveli) hazırlanarak mahkeme dosyasına sunulmuş ve dolayısıyla alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Tüm  bu işlemler neticesinde alacaklılar toplantısının yapılması için tüm şartlar tamamlanmış olduğundan Komiser heyetimiz tarafından İİK m.301 uyarınca 05.01.2021  günü saat 13.30 ‘da Adi Alacaklılar için 15.30 da ise Rehinli alacaklılar toplantılarının yapılmasına karar verilmiş ancak Sinop İl Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile toplantıya izin verilmemiş ve Toplantı 16.03.2021 tarihine ertelenmiş bu tarihteki toplantıda ayni nedenlerle gerçekleştirilememiş 18.05.2021 tarihine ertelenmiş bu tarihteki toplantıda ayni gerekçelerle gerçekleştirilememiştir.
Konuyla ilgili olarak T.C. Sinop 1.Asliye Hukuk Mahkemesi (Asliye Ticaret Mahkemesi sıfatıyla) tarafından 2018/669 Esas 2019/244 nolu karara ek olarak 18.05.2021 tarihli karar hükmüyle ‘’Davacı şirkete verilen kesin mühlet süresinin 13.07.2021 tarihine kadar uzatılmasına ‘’ hükmü karar altına alınmıştır.
Bu kararın sonucu olarak 18.05.2021 tarihinde yapılması planlanan toplantının İPTALİ ile uzatım süresinin de dikkate alınarak İİKM.301 uyarınca 25.06.2021 tarihinde saat 13.30 ‘da Adi Alacaklılar ; 15.30 da ise Rehinli alacaklılar toplantılarının;   ADA MAH. KARAKUM MEVKİİ ENVER BAHADIR CADDESİ NO 18 57000 SİNOP MERKEZ/SİNOP adresinde bulunan VİRA OTEL’ de borçlu şirketin konkordato teklifinin onaylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m.301 çerçevesinde, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri  EMİN KIRBIYIK  Kale Mah. Sanat Sok. No:17/5 İLKADIM/SAMSUN adresinde inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul oyu kullanabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları, temsilci olarak toplantıya katılacak alacaklı bakımından noterde düzenlenmiş HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını, diğer yasal veya idari temsilci bakımından temsil yetkisi gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren birer örneğini ve asıl kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği vb.) yanında getirmeleri gerektiği, yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısında oy hakkı tanınmayacağı ilan ve ihtar olunur.21.05.2021

Konkordato Komiser Heyeti
Av.BÜLENT KÖKSAL                             EMİNKIRBIYIK
HUKUKÇU                                             SMMM

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/793928/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim