İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HASAN KAYA

ADI / SOYADI / UNVANI: HASAN KAYA

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2019/157

İLAN METNİ

İLAN
KONKORDATO KOMİSERİ

İMTİYAZSIZ ve İMTİYAZLI ALACAKLILARIN ALACAKLAR TOPLANTISINA DAVET
T.C. ELBİSTAN 3.ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
DOSYA NO : 2019/157-

T.C. Elbistan 3. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/157 Esas sayılı dosyası kapsamında alınan 12/12/2019tarihli Kararı’nın 1. maddesinin de; “Konkordato sürecinin İİK 290 maddesi gereğince yerine getirilmesi gereken görevleri yerine getirmesi için Mahmut Kesgin inKONKORDATO KOMİSERİ olarak GÖREVLENDİRİLMESİNE,” şeklinde karar verilmiştarihinde konkordato mehili vermişoluşan komiserataması yapılmıştır.
Sayın Mahkemenin kararında ise HASAN KAYA (TC:20459514774) için Kesin Süreye Geçişe karar verilmiştir. Bu karara istinaden Alacaklıların alacağını bildirmesi için İlan gov.tr de alacak ilanı yayımlanmıştır.
Konkordato davası ile ilgili konkordato projesinin hazırlanması, alacakların bildirilmesi ve tahkikatı tamamlanmış olup Alacaklıların bu toplantıya gelmeleri veya yetkili bir vekil ile kendilerini temsil ettirmeleri, toplantıya bizzat katılacak gerçek kişilerin kimlik ve imza sirküleri fotokopisini yanlarında bulundurmaları, Tüzel kişilerin imza sirküsü fotokopisini yanlarında bulundurmaları gerektiği, Vekil vasıtasıyla toplantıya katılacakların Avukatlık Yasası 35. Madde gereğince yalnızca avukatla temsil edilebileceği, konkordatoyu kabul edecek vekillerin HMK md. 74 uyarınca özel olarak yetkilendirilmesinin zorunlu olduğu, Tüzel kişilerin imza sirküsü fotokopisini yanlarında bulundurmaları gerektiği, İİK’nun 301. Maddesi gereğince alacaklıların toplantıdan önceki 7 gün içinde belgeleri inceleyebilecekleri,
İİK nun 302. Maddesi gereğince Alacaklılar toplantısının bitimini takip eden 7 gün içerisinde “SMMM Mahmut Kesgin İsadivanlı Mah. 35008 Sokak No:4 Dulkadiroğlu/ Kahramanmaraş adresine gelerek konkordatoyu kabul ve red yönünde oy kullanabilecekleri, Toplantıya katılmayan veya iltihak süresi içerisinde kabul beyanı vermeyen alacaklıların konkordato teklifini reddetmiş sayılacakları 7101 Sayılı kanunun 16. Maddesi ile değişik 2004 Sayılı Kanunun 288/2 maddesi gereğince ilan ve tebliğ olunur.
Alacak kaydına istinaden İİK hükümleri çerçevesinde 30.06.2021 tarihinde saat 14:00’de Elbistan ilçesinde Güneşli Mah. Hamza Akbaş Cad. İ.Karaoğlan Meydanı No:1 Kat:3, Elbistan/Kahramanmaraş adresinde imtiyazsız ve imtiyazlı alacaklılar toplantısı yapılacaktır.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/778661/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-davasi-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim