İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DENK TURİZM İNŞAAT YATIRIM İŞLETME VE TİC. A.Ş

ADI / SOYADI / UNVANI: DENK TURİZM İNŞAAT YATIRIM İŞLETME VE TİC. A.Ş

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 581795 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2020/596

İLAN METNİ

DENK TURİZM İNŞAAT YATIRIM İŞLETME VE TİCARET A.Ş.

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/596 E. Sayılı Dosyası)

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 581795 sicil numarasında kayıtlı Denk Turizm İnşaat Yatırım İşletme ve Ticaret A.Ş.’nin Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi 2020/596 E. Sayılı dosya ile görülmekte olan Konkordato talepli davasında 18.02.2021 tarihli duruşmada“ Denk Turizm İnşaat Yatırım İşletme ve Ticaret A.Ş. hakkında 18.02.2021 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verilmesine” kararı verilmiştir.
Yine aynı tarihli duruşmanın 8 nolu ara kararı ile; “02.06.2018 gün ve 30439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Konkordato komiserinin Nitelikleri ve Alacaklılar Kurulunun zorunlu olarak oluşturulmasına dair yönetmeliğin 11/2 mad. hükmü “En az üç alacaklı sınıfı bulunması kaydı ile alacaklı sayısının ikiyüzelliyi veya alacak miktarının yüzmilyonTürk Lirasını aşması halinde alacakıları kurulunun oluşturulması zorunludur”şeklinde olup geçici konkordato komiser heyetinin raporuna göre borçlu şirketten alacaklı olanların sayısı 250’nin üzerinde olduğu bildirildiğinden İİK 289/4 ncü fıkrasının birinci cümlesi uyarınca kesin mühlet içerisinde uygun görülecek bir zamanda alacaklılar kurulu oluşturulmasına” karar verilmiştir.
Sayın Mahkemenin 05.04.2021 tarihli ara kararı ile Denk Turizm İnşaat Yatırım İşletme ve Ticaret A.Ş. alacaklılar kuruluna Odeabank A.Ş., Garanti Bankası A.Ş.,  SMF Koruma ve Güvenlik Hizm. Tic. Ltd. Şti., İbrahim Şeker, Minefra Gıda San. Tic. Ltd. Şti. seçilmiştir. İlanen tebliğ olunur.

Konkordato Komiser Heyeti

Ergin AKÇAY
(Hukukçu)
Nermin ARICI
(Bağımsız Denetçi)
Harun YALÇIN
(SMMM/Finans Uzmanı)

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/782728/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-alacaklilar-kurulu-olusturulmasina-iliskin-mahkeme-karari

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim