İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ULU SERACILIK GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK İNŞAAT TURİZM TARIM HAY. GIDA ENERJİ ÜRETİM MADEN SAN. VE TİC.A.Ş.

ADI / SOYADI / UNVANI: ULU SERACILIK GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK İNŞAAT TURİZM TARIM HAY. GIDA ENERJİ ÜRETİM MADEN SAN. VE TİC.A.Ş.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 61891 / ANTALYA

DOSYA ESAS NO: 2019/324

İLAN METNİ

Ulu Seracılık Gay. Dan. İnş. Tur Tar. Hay. Gı. En. Ür. Mad. San ve Tic. A.Ş
Konkordato Komiserliği Heyetinden

(Antalya Aslîye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/324 sayılı dosyası) ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET Antalya Ticaret Sicil Müdürlüğünün Ulu Seracılık Gay. Dan. İnş. Tur Tar. Hay. Gı. En. Ür. Mad. San ve Tic. A.Ş’eAntalya 1 Asliye Ticaret Mahkemesinin 2919/324 E. sayılı dosyasında 02.10.2019 tarihinden başlamak üzere, 1(bir) yıl süre ile konkordato kesin mühlet kararı verilmesi ürerine 01.11.2019 tarihinde yapılan ilanla alacaklılar alacaklarını beyan için davet edilmiş, alacaklarını bildirmeyenlerin bilançoya kayıtlı olmadıkça konkordato projesi müzakerelerini kabul edilmeyeceği ihtarı yapılmıştır. Kesin mühlet süresinin davacı şirketler vekilinin talebi ile Covid-19 pandemisi nedeniyle mühlet kararına durma süresi de eklenmek suretiyle (85 gün) 25/12/2020 tarihîne kadar uzamış olduğu, takiben komiser heyetinin İKK 289 vd.md. uyarınca talebi ile kesin mühletin 25.12.2020 saat; 15.30 dan itibaren 6 ay süreyle uzatılmasına karar verilmiştirUUlu Seracılık Gay. Dan. İnş. Tur Tar. Hay. Gı. En. Ür. Mad. San ve Tic. A.Ş.’den alacaklı olduklarını bildirenler ile m. 302 uyarınca bilançoda kayıtlı adi alacakların katılabilecekleri Alacaklılar Toplantısı, IIK m. 301 uyarınca 21.04.2021 Çarşamba günü aşağıda gösterilen saatle (Neşet Ertaş STK Merkezi Ahatlı Mahallesi 3176 Sokak No:13. Kepez ANTALYA) adresinde yapılacaktır.
Alacaklılarca yapılacak toplantı öncesi 13.04.2021—20.04.2021 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde borçlu şirkete ait bilgiler, komiser heyetimizden (Metin Kasapağiu Cad. Küçiikkaya Sit. A Blok No:11 / Yeşilbahçe Muratpasa/ANTALYA) talep edilerek incelenebilecektir.
Alacağını bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanarak kaydettirmis, ise senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisini eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakı, toplantı esnasında alacaklının hazır bulundurması gerekmekledir.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimlikleri ile imza beyannamelerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin kimlikleri ile imza sirkülerini ve fotokopisini, eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi toplantıya katılacak ise bu kişiye konkordato alacaklılar toplananında oy kullanma ve muvafakat verme” ÖZEL yetkilerinin verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanma ve muvafakat verme” ÖZEL yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini toplantı esnasında hazır bulundurmaları gerekmektedir.
İİK m. 302/VII gereği toplantıya katılamayacak olan alacaklıların, toplantı gününü takıp eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak da oylarını kullanabilecektir Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarım gösteren yazıyı yukarıda belirten belgelerle birlikte komiserliğimiz (Metin Kasapoğlu Cad. Küçükkaya Sit. 4 Blok N:11 Yeşilbahçe Muratpaşa/ANTALYA adresine teslim etmeleri, İADELİ TAAHÜTLÜ POSTA ile ulaştırmaları TC. Antalya 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/324 Esas sayılı dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri gerektiği ilan ve ihtar olunur.
Tarih Toplantı Saat
21.04 2021 Adi Alacaklılar Toplantısı 11.00
21.04.2021 İmtiyazlı Alacaklılar Toptantıst 15.00
KONKORDATO KOMİSERLERİ HEYETİ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/764276/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim