İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SON YAPI İNŞAAT NAKLİYAT GIDA SAN.İÇ VE DIŞ TİC.LTD. ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: SON YAPI İNŞAAT NAKLİYAT GIDA SAN.İÇ VE DIŞ TİC.LTD. ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 3844  / MUĞLA

DOSYA ESAS NO: 2019/181

İLAN METNİ

SON YAPI İNŞ. TUR. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

Muğla 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde E. 2019/181 no.lu dosyada görülmekle olan konkordato davasında, davacı Son Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi hakkında konkordato kararı verilmiştir. Geçici mühlet kararıyla Efe Dündar, Durmuş Dündar ve Eymen Gürel’in konkordato komiser heyeti olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.

Davacı şirketten alacaklı olan ve alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların da iştirak edebilecekleri, 09/03/2021 tarihinde Son Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Gülağzı Mah., Haliller Merkez, Menteşe/Muğla adresinde, saat: 13:00’da alacaklılar toplantısı yapılacak olup; yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir. İcra ve İflas Kanunu’nun (İİK) 302. maddesi gereğince sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilecek olup; İİK 206’ncı maddenin birinci sırasında yazılı imtiyazlı alacakların alacaklıları ve borçlunun eşi ve çocuğu ile kendisinin ve evlilik bağı ortadan kalkmış olsa dahi eşinin anası, babası ve kardeşi alacak ve alacaklı çoğunluğunun hesabında dikkate alınmayacaktır. Rehinle temin edilmiş olan alacaklar, İİK 298’inci madde uyarınca takdir edilen kıymet sonucunda teminatsız kaldıkları kısım için hesaba katılacaktır. Toplantının bitimini takip eden yedi (7) gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İİK 302/6 maddesi uyarınca kabul olunacaktır. Toplantıya katılacak veya kendilerini temsil edecek, gerçek veya tüzel kişilerin, nüfus cüzdanı, imza sirküsü, yetki belgesi veya vekâletnamelerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

Konkordato      Komiseri Konkordato     Komiseri Konkordato Komiseri
Efe Dündar      Durmuş Dündar            Eymen Gürel

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/749756/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiser-heyeti-alacaklilar-toplantisi-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim