İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

POYRAZ İNŞAAT TESİSAT KLİMA TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: POYRAZ İNŞAAT TESİSAT KLİMA TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 60299 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2019/453

İLAN METNİ

T.C.
ANKARA
3. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
BAŞKANLIĞI
KONKORDATO KOMİSER HEYETİNDEN ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI ESAS NO: 2019/453 Esas
Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülmekle olan konkordato davasında, Mahkemenin 07/01/2020 tarihli kararında Poyraz İnşaat Tesisat Klima Taah. Tic. Ltd. Şti.’nin talebinin kabulüne ve Konkordato talep eden şirkete 1 (bir) yıllık kesin mühlet verilmesine karar verilmiştir.
Heyetimizce daha evvelce alacaklılara alacaklarını bildirime davet ilanı basın ilan ve posta yolu ile yapılmış, yapılan bildirimlerin tahkiki tamamlanmıştır. Gelinen süreçte İİK. 301. maddesi gereğince 26.02.2021 Cuma günü alacaklılar toplantısına davet ilanı yapmak gerekmiştir.
Bu doğrultuda, Poyraz İnşaat Tesisat Klima Taah. Tic. Ltd. Şti..’ den alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılar ile aşağıda belirtilen yer, tarih ve zamanlarda konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır.
Toplantıya katılacak alacaklıların, temsilcilerinin ya da vekillerinin, yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya konkordato projesine muvafakat etmeye yetkili vekâletnamelerini ve kimliklerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Alacaklılar veya vekilleri toplantı öncesindeki 7 gün içerisinde (mesai saatleri içerisinde) Borçlu Şirketin konkordato projesinin incelemesini Aşağı Öveçler Mah. 1322. Cad. 13/2 Çankaya Ankara adresinde yapabileceklerdir. Konkordato Komiser Heyeti tarafından adresi tarafımızca belli olan alacaklılara ilanın birer örneği posta ile gönderilecektir. Alacaklılar toplantısının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihakların kabul edileceği hususları ilan olunur.

Toplantı yeri ve adresi   : Mehmet Akif Ersoy Mah. Bağdat Cad. No:50 Yenimahalle / ANKARA
(Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi)
Toplantı tarihi                   : 26.03.2021

Adi alacaklılar toplantısı             : 12:30-14:00 arasında
Rehinli alacaklılar toplantısı       : 14:30-15:30 arasında yapılacaktır.

Mehmet AZAR
Hukukçu

Yakup AKPINAR
Bağımsız Denetçi

Abdurrahman TEMİZ
İnşaat Mühendisi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/750513/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim