İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MÜMİN ONUR CANBULAN

ADI / SOYADI / UNVANI: MÜMİN ONUR CANBULAN

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2019/625

İLAN METNİ

ALACAK BİLDİRİMİNE DAVET
A.C Giyim Tekstil ve Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
T.C.ADALET BAKANLIĞI
MERSİN 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞI
2019/625 ESAS SAYILI DOSYASI
KONKORDATO KOMİSERLİĞİ İLANI
(Ahmet CANBULAN, Mümin Onur CANBULAN, Özer CANBULAN, A.C Giyim Tekstil ve Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi)Mersin 1.Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/625 Esas sayılı dosyası ile görülmekte olan Adi Konkordato davasında borçlular Ahmet CANBULAN, Mümin Onur CANBULAN Özer CANBULAN ile A.C Giyim ve Kozmetik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi hakkında 17.07.2020 tarihinde 1 yıllık konkordato kesin mühlet kararı verilmiştir.
Hakkında kesin mühlet kararı verilmiş bulunan adı geçen şirketten alacaklı durumda olan tüm gerçek ve tüzel kişiler; alacaklarını tevsik ve ispat eden belgeler (Çek-Senet-Fatura-Sözleşme vb.) ile birlikte işbu ilanın yayımı tarihinden itibaren en geç 15 gün içerisinde alacaklarını bildirmeye davet olunmaktadır. Alacak bildirimi, konkordato geçici mühlet (tedbir tarihi) olan 02.12.2019 günü esas alınmak suretiyle, komiserliğimizin aşağıda yazılı olan adresine bizzat veya posta yoluyla yapılacaktır. 2004 sayılı İcra ve İflas Kanunu’nun 299. maddesi uyarınca, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri ihtar ve ilan olunur.
Konkordato Komiseri
Halil ALUMERT
(Mali Müşavir)

Konkordato Komiserliği Adresi:
Halil ALUMERT (Konkordato Komiseri)
Atatürk mh GMK Bulv Vipol İş Merkezi
No:652-A/B Mezitli Mersin

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/755016/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/alacaklilari-alacaklarini-bildirmeye-davet-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim