İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DRK LOJİSTİK HİZMET ORGANİZASYONU VE TAŞIMACILIK ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: DRK LOJİSTİK HİZMET ORGANİZASYONU VE TAŞIMACILIK ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3130606655 / YÜREĞİR VERGİ DAİRESİ / ADANA

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 49582 / ADANA

DOSYA ESAS NO: 2020/234

İLAN METNİ

DRK LOJİSTİK HİZMET ORGANİZASYONU VE TAŞIMACILIK ANONİM  ŞİRKETİ

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN İLANEN DUYURU

Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesinde 2020/234 Esas sayılı dosya ile görülmekte olan Konkordato (Adi konkordatodan kaynaklanan İİK. 285 ila 308/h) davası nedeniyle Adana Ticaret sicil Müdürlüğü’nün 49582 sicil numarasında kayıtlı davacı DRK LOJİSTİK HİZMET ORGANİZASYONU VE TAŞIMACLIK  ANONİM ŞİRKETİ’ne  11.09.2020 tarihli duruşmada 1 yıllık kesin mühlet verilmiştir.

Hakkında kesin mühlet kararı verilmiş bulunan adı geçen şirketten alacaklı durumda olan tüm gerçek ve tüzel kişiler İİK. 299 maddesine göre alacaklarını yazdırmış olup bu kez İİK 301. Maddesince konkordato projesini müzakere etmek için 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 14.00 – 16.00 saatleri arasında DRK LOJİSTİK HİZMET ORGANİZASYONU VE TAŞIMACILIK  ANONİM ŞİRKETİ ‘nin Yeni Mahalle. 4387 Sok. No: 1/B Sarıçam/ADANA. adresinde bulunan toplantı salonunda ALACAKLILAR TOPLANTISI yapılacaktır.

Alacaklıların toplantıdan önceki yedi gün içinde belgeleri inceleyebilecekleri, toplantıya katılacakların kimlik ve yetki belgelerini yanlarında bulundurmalarının şart olduğu, toplantıda konkordato projesinin kabulü veya reddi yönünde oy talep edileceği, toplantı bitimini takip eden yedi gün içinde de alacaklıların bizzat Konkordato Komiseri Smmm Önder KAHYALAR’ ın  Reşatbey Mah. Fuzuli Caddesi Mustafa Özkan Apt. Asmakat No:21  SEYHAN/ADANA adresinde bulunan ofisine saat 14.00-17.00 saatleri arasında yetkili olduklarını belirtir belge ile başvurarak konkordato projesinin kabulü veya reddi yönünde oy kullanabileceği, İİK’nun 302. Maddesi gereğince bu oylarında kabul edileceği hususları ilan olunur.

KONKORDATO KOMİSERİ
Smmm Önder KAHYALAR

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/767503/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim