İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BERNA ÖZARSLAN

ADI / SOYADI / UNVANI: BERNA ÖZARSLAN

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2019/64

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI

Acepşir Petrol Ürünleri Pazarlama Dağıtım Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Turizm Ltd.Şti.

Bilgehan Çağrı ÖZARSLAN-Hasan ÖZARSLAN-Muhammed Alper ÖZARSLAN-Berna ÖZARSLAN KONKORDATO KOMSERLİĞİNDEN (Erzincan 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/64 Esas Sayılı Dosyası)

Erzincan 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/64 Esas Sayılı Dosyasında yürütülmekte olan konkordato yargılamasında 29.07.2019 tarihinden itibaren borçlu, Acepşir Petrol Ürünleri Pazarlama Dağıtım Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Turizm Ltd.Şti. -Bilgehan Çağrı ÖZARSLAN – Hasan ÖZARSLAN -Muhammed Alper ÖZARSLAN – Berna ÖZARSLAN hakkında 1 Yıl + 3 Ay  süreyle kesin mühlet kararı verilmiştir.

Bu süreç içerisinde İİK’nun 299. Maddesi gereğince, alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet yazıları gönderilmiş ve buna istinaden Komiserliğimiz yetkilileri çerçevesinde Alacak kayıtlarını tamamlamıştır..

Tüm bu çalışmalar sonucunda;

1-Davacı Acepşir Petrol Ürünleri Pazarlama Dağıtım Taahhüt Tarım ve Hayvancılık Turizm Ltd.Şti.-Bilgehan Çağrı ÖZARSLAN- Hasan ÖZARSLAN – Muhammed Alper ÖZARSLAN  ve Berna ÖZARSLAN’ın 18.03.2021 günü saat 14.00 de REHİNLİ ve İMTİYAZLI ALACAKLILAR KURULU TOPLANTISI konkordato komiserliğimizin bulunduğu, Atatürk Mahallesi Nerim Tombul Caddesi Beşiktaş Plaza No:9 Kat.2 D.202 Merkez/ ERZİNCAN adresinde yapılacaktır.

2 -18.03.2021 günü saat 15.00’da konkordato komiserliğimizin bulunduğu Atatürk Mahallesi Nerim Tombul Caddesi Beşiktaş Plaza No:9 Kat.2 D.202 Merkez/ ERZİNCAN adresinde yapılacaktır.

3-Toplantıya katılmayan alacaklılar oy kullanma hakkını kaybedeceklerdir. Bu nedenle alacaklıların alacağına temel olan belgeleri, hukuki nedeninin açıklanmasını ve alacağı kanıtlayan delillerinin ( Çek, senet, cari hesap mutabakat belgesi, fatura, makbuz, defter hülasası kredi sözleşmesi ödeme planı, vs. ) aslı veya onaylı örneklerini daha önceden mahkemeye veya konkordato komiserliğine sunulmamış ise toplantıda ibraz etmeleri gerekmektedir.

4-Alacaklılar toplantı tarihinden 7 gün önce mevcut alacakların doğruluğunu konkordato komiserinden veya toplantının yapılacağı yerdeki konkordato komiserlik ilan tahtasından kontrol edebilirler.

5- Toplantıya katılacakların resmi bir kimlik belgesi ve vekaleten katılacak kişilerin resmi kimlik belgesi ile vekaletin asıllarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

İLAN OLUNUR. 26.01.2021

Zeki POLAT
KONKORDATO KOMİSERİ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/749171/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim