İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AKKROM METAL MADEN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: AKKROM METAL MADEN SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: MERSİS 0030082588400001

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 1567 / DENİZLİ

DOSYA ESAS NO: 2019/151

İLAN METNİ

T.C.
ACIPAYAM 2.ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
KONKORDATO KOMİSER HEYETİNDEN
ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI
(Acıpayam 2.Aliye Hukuk Mahkemesinin 2019/151 E. Sayılı Dosyası)

Davacılar; Acıpayam Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 1567 sicil numarasında kayıtlı, “’Aşağı Mahallesi Ofis Sokak Kanarya Apt. No: 2 Acıpayam /DENİZLİ’’adresinde faaliyet gösteren AKKROM METAL MADEN SAN.VE TİC.A.Ş., Acıpayam Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 1074 sicil numarasında kayıtlı, “’Aşağı Mahallesi Ofis Sokak Kanarya Apt. No: 2 Acıpayam /DENİZLİ’’adresinde faaliyet gösteren KROMTAŞ METAL MADEN SAN.VE TİC.A.Ş. ve Acıpayam Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 1306 sicil numarasında kayıtlı, “Aşağı Mahallesi Ofis Sokak Kanarya Apt. No: 2-405 Acıpayam /DENİZLİ’’adresinde faaliyet gösteren SÜRTAŞ MADEN SAN.VE TİC.A.Ş. hakkında Acıpayam 2.Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2019/151 Esas No’lu 02/12/2019 tarihli duruşma tutanağı 1 nolu ara kararında;’’dosya kapsamı ve geçici komiser heyeti raporları dikkate alınarak İİK.’nun 289. maddesi gereğince davacılara 1 YIL KESİN MÜHLET VERİLMESİNE ve 2 nolu ara kararında; ‘’Geçici komiser heyetinin görev ve yetkilerinin kesin mühlet süresince aynen devamına dosyanın komiser heyetine tevdiine’’ karar verilmiştir.
Daha önce heyetimizce İİK m. 299 uyarınca yukarıda ünvanı yazılı şirketlerden alacaklı olan alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı gerçekleştirilmiş; bu ilanda alacaklarını süresinde bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanamayacakları ihtaren bildirilmiştir.
Komiser Heyetimiz tarafından İİK m. 301 uyarınca 09/07/2021 Cuma Günü saat 14:30’da “AŞAĞI MAHALLESİ OFİS SOKAK KANARYA APT. NO: 2-Kat: 6 ACIPAYAM /DENİZLİ’’ (ACIPAYAM TİCARET ODASI TOPLANTI SALONU) adresinde borçlu şirketlerin konkordato Projesini müzakere etmek ve teklifinin oylanması için alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m. 301 çerçevesinde, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri SMMM Mürşit UZ’un Adalet Mh. 10062 Sk. No:2 Kat: 4 Daire 6-7 Merkezefendi/DENİZLİ adresinde inceleyebilecekleri; alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve tarihte gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret oy kullanabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından noterde düzenlenmiş HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini; tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirkülerini, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belgeyi, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine elverişli resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanlarında getirmeleri gerektiği; yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısında oy hakkı tanınmayacağı İcra İflas Kanunu’nun 301. maddesi uyarınca ilan ve ihtar olunur.03.03.2021
KOMİSER HEYETİ
SMMM.Mürşit UZ SMMM.Ayhan ÇELİK
S.M.Mali Müşavir S.M.Mali Müşavir

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/763653/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiser-heyetinden-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim