İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

LARA YUSUFHAN TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: LARA YUSUFHAN TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 6080667370

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 398591 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2019/86

İLAN METNİ

KONKORDATO KOMİSERLER KURULU İCRA VE İFLAS KANUNUN 301.MADDESİ GEREĞİNCE ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI

ANKARA BATI ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ 2019/86E. SAYILI DOSYASINDA
Lara Yusufhan Tekstil Sanayi Limited  Şirketi ve Fatih Belek (Şahsi İşletmesi), Faruk Belek Ve Mustafa Belek

KONKORDATO KOMİSERLER KURULUNDAN
İCRA VE İFLAS KANUNUN 301.MADDESİ GEREĞİNCE
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI

Borçlunun Ticaret Ünvanı: Lara Yusufhan Tekstil Sanayi Limited Şirketi  (T. Sicili:398591) ile Faruk Belek ve Mustafa Belek
Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi 2019/86 Esas Sayılı Dosyasında hakkında  27.07.2019 tarihinden itibaren konkordato kesin mühleti verilmesine karar verilen konkordato Borçlusu LARA YUSUFHAN  LTD.ŞTİ. den alacaklı olanlardan alacaklılarını bildirenler ile  alacağını bildirmemekle birlikte borçlunun bilançosunda kayıtlı alacaklıların İİK m. 301 uyarınca yapılacak alacaklılar toplantısı için 11.03.2021 günü saat 13.00-15.00’da Taşkent Cad.(1.Cadde) No:56 Bahçelievler/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak alacaklılar toplantısında borçlunun konkordato projesi müzakere edilecektir.
Alacaklılar 2004 s. İKK.nın 301. Maddesi gereğince, toplantıdan önceki 7(yedi) gün  İçinde Konkordato Komiserliği uhdesinde bulunan belgeler ve bilgileri, mesai günleri ve Saatlerinde inceleyebileceklerdir. İnceleme istekleri, Güventepe Mah. Veysel Satıroğlu Cad. No:3/A Yenimahalle/ANKARA adresinde kabul edilerek karşılanacaktır.
2004 s. İİK.nin 302.maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen Alacaklılar oy kullanabileceğinden çekten alacaklıların çek aslı veya mahkemede/icra Dairelerinde depo edildiğine dair yazıyı yanlarında bulundurmaları ve toplantıdan önce Konkordato komiserliğine ibraz  etmeleri gerekir.
Toplantıya bizzat katılacak gerçek kişiler yanlarında kimlik ve fotokopisini, tüzel kişi Alacaklı temsilcisi imza sirküleri veya yetki belgelerinin aslı ve fotokopisini, konkordato Alacaklılar toplantısında oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini veya Vekaletnamelerini yanından bulundurup ibraz etmek zorundadır. İlan ve ihtar olunur.

 KONKORDATO KOMİSERLER KURULU
YMM Hikmet Yıllmaz Av.Tuğçe Torun Prof.Dr.Turan Erol

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/740611/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim