İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

FARİN KİMYA VE İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş.

ADI / SOYADI / UNVANI: FARİN KİMYA VE İNŞ. SAN. VE TİC. A.Ş.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 90840 / İZMİR

DOSYA ESAS NO: 2020/561

İLAN METNİ

T.C.
İZMİR 3. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ BAŞKANLIĞINDAN
ESAS NO: 2020/561

          KONKORDATO KOMİSERLİĞİ’NDEN
ALACAKLILARIN ALACAKLARINI İ.İ.K’NUN 299.MADDESİ GEREĞİNCE BİLDİRMEYE DAVET İLANI
İzmir 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin “2020/561” Esas sayılı davasının 06.10.2020 tarihli duruşmasında, İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün “90840” sicil sırasında kayıtlı ” FARİN KİMYA VE İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A. Ş. ” hakkında 29.07.2020 tarihi itibariyle 1 yıl süre ile konkordato kesin mühleti verilmiştir. Mahkemece, 06.10.2020 tarihli Kesin Mühlet kararı ile heyetimiz Konkordato Komiserleri olarak görevlendirilmiş bulunmaktadır. FARİN KİMYA VE İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A. Ş.  nden adi veya rehinli alacaklı olanların, bu ilanın yayınlanmasından itibaren “15 gün” içinde alacaklarını, Konkordato komiserlerinden ÜLKÜ YILDIZ’ın Hürriyet Bul. No: 5/1 Musullugil İş Hanı 701/7 Çankaya Konak/İZMİR adresine, hafta içi saat 10:00 – 17:00 arasında BİZZAT veya alacaklı tüzel kişiler yönünden noter onaylı imza sirküleri suretiyle birlikte TEMSİLCİLERİ ya da tüzel kişiler yönünden noter onaylı vekaletname suretleriyle birlikte VEKİLLERİ aracılığıyla başvurmak veyahut da İADELİ TAAHHÜTLÜ POSTA yoluyla göndermek veya aşağıda yer alan mail yolu ile alacaklarını kayıt ettirmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde bildirimde bulunmayan alacaklılar, alacakları borçlu bilançosunda kayıtlı değilse, konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyeceklerdir.
İadeli Taahhütlü posta yoluyla yapılan başvurularda, gönderilen belgenin içeriğini ispat yükü gönderene ait olduğu gibi, ilanda verilen süre geçtikten sonra komiserliğimize ulaşan postalar ve mailler dikkate alınmayacak ve başvurunun süresinde olup olmadığının tespitinde bu DAVET yazımızın tarihi değil, aynı konuda Ticaret Sicil Gazetesi Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu Resmi İlan Portalında yapılacak olan ilanlardan en son tarihli İLAN esas alınacaktır.
2004 Sayılı İ.İ.K.nin 299. maddesi gereğince, alacaklı olanların alacaklarını bildirirken, Geçici Mühlet Tarihi olan 12.02.2020 TARİHİ İTİBARİYLE ve bu tarihten önce doğmuş ve/veya bu tarihten sonra doğmuşsa bile konkordatoya tabi olan alacakların yazdırılması ve dilekçe içeriğinde alacağın dayandığı temel borç ilişkisinin belirlenmiş olması, dayanak belgelerinin sunulmuş olması, açıkça ödeme vadeleri ile varsa tabi olduğu şartın izah edilmesi, şart gerçekleştiyse bu durumun belgelenmesi, alacağın baliğ olduğu toplam miktarın, anapara-feri ayrımı yapılmak sureti ile detaylı bir şekilde gösterilmesi, varsa rehin belgelerinin ibrazı, alacağa ilişkin çekişme varsa mahkeme bilgilerinin yer alması, dövizli alacakların geçici mühlet tarihi itibarı ile Türk Parasına çevrilerek istenmesi, konusu paradan başka bir şey olan alacakların geçici mühlet tarihi itibarı ile değerlerinin belirlenerek başvurulması ve aşağıda belirtilen adreslere teslim etmeleri veya göndermeleri gerekmektedir.
Yukarıdaki maddelerde anlatıldığı üzere usulüne uygun ve kesin mühlet tarihi itibari ile hesaplanmamış bildirimlerin geçersiz olacağı;
Hususları ilan ve ihtar olunur.16.02.2021
KONKORDATO KOMİSERLERİ:
1-Ülkü YILDIZ- S.M.M.M. – Bağımsız Denetçi
Hürriyet Bul. No: 5/1 Musullugil İş Hanı 701/7 Çankaya Konak /İZMİR
E-mail: ülkü[email protected]
2-Mehmet KAYI – Dr. KİMYA YÜK. MÜH.
3-Şevket KAYMAZ – AVUKAT E-mail: [email protected]

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/744164/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilarin-alacaklarini-bildirmeye-davet-ilani

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim