İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HASTUNÇ İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: HASTUNÇ İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 4580464801

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 2385 / ORHANGAZİ / BURSA

DOSYA ESAS NO: 2020/189

İLAN METNİ

Orhangazi 1.Asliye Hukuk Mahkemesi 2020/189 Esas Sayılı Dava Dosyası Kapsamında İlan Edilen Adi Konkordatoda Alacakların Alacak Miktar ve Bilgisini Ulaştırma İhtarıdır.
MAHKEME                     :Orhangazi 1. Asliye Hukuk Mahkemesi

ESAS NO                       :2020/189 Esas

TÜZEL KİŞİ                     :HASTUNÇ İnşaat Ticaret Limited Şirketi

DAVA TARİHİ                  :30.06.2020

KESİN M. TARİHİ            :02.11.2020

KONU                           :Alacakları kişilerin alacaklarını ve dayanak belgeleri ile bakiye borç bilgisini asıl alacak ve işlemiş faiz ile faiz oranı ayrı yarı bildirmeleri, aksi halde şirketin ticari kayıtlarında bulunan asıl alacak miktarının Konkordato Geçici Mühlet son raporumuzda yapılan tespitler ile şirket tarafından tarafımıza ulaştırılan bilgi ve belgeler doğrultusunda konkordato işlemlerine devam edileceği ihtarıdır.

KARAR TARİHİ                :25.12.2020

TOPLANTI İÇERİĞİ        :

Ticaret Mahkemesi sıfatıyla Orhangazi 1. Asliye Mahkemesi 2020/189 esas sayılı dosyası ile HASTUNÇ İnşaat Ticaret Limited Şirketi tarafından açılan Adi Konkordato talepli davada sayın mahkeme tarafından İKK/285 vd. maddeleri kapsamında ve yetkileri sınırlı Avukat Mehmet Hadi AYTA ve SMMM Çetin EREZ kesin konkordato komiserleri olarak atanmış bulunmaktayız.

İKK/299, 300, 301, 302 maddeleri gereğince işbu karar suretinin tarafınıza tebliğinden itibaren 15 günlük süresi içerisinde konkordato talebinde bulunan tüzel kişi nezdinde bulunan alacaklarınızı ile dayanak belgeleri ve bakiye borç bilgilerini ile tüm borç ödeme dökümlerini gösteren tüm kayıtlarını SMMM Çetin Erez Muhasebe Bürosu Süleyman bey Mahallesi Arabacılar Sokak No:14/2 Merkez Yalova adresine gönderilmesini, aksi halde tüzel kişi nezdinde bulunan ve mahkeme dosya eki olarak sunulan kayıtlarda bulunan ile Konkordato Geçici Mühlet Son Raporunda yapılan tespit ile bilgi ve belgelerdeki asıl alacak miktarının konkordato projesinin müzakeresinde dikkate alınacağı, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri,  yasa gereği ihtar olunur.

İşbu kararın bir suretinin Karar Defterine işlenmek üzere, şirketin SMMM’sine tevdii, bir nüshasının TTSG’de ve Ulusal Gazete ilan edilmesi ile birer nüshasının ise konkordato geçici mühlet son raporumuzda ve yapılan ihtar gereği şirket tarafından ilave olarak tarafımıza bildirilen tüm alacaklılara iadeli taahhütlü olarak gönderilmek üzere Komiser Çetin EREZ’e teslimine karar verilmiş olup toplantı sona erdirilmiştir. (25.12.2020)

K.M.K. Komiseri                                                  K.M.K. Komiseri
Av. Mehmet Hadi AYTA                                        SMMM Çetin EREZ

İLAN ADRESİ: ilan.gov.tr/ilan/734291/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilara-cagri

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim