İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ÇAM-GAZ LPG AKARYAKIT NAKLİYE İNŞAAT ENERJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ÇAM-GAZ LPG AKARYAKIT NAKLİYE İNŞAAT ENERJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 5079 / OSMANİYE

DOSYA ESAS NO: 2018/568

İLAN METNİ

T.C.

OSMANİYE 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)

Sayı :2018/568 Esas

İLAN

Mahkememizde görülmekte olan Konkordato davası nedeniyle;
  • Konkordato komiserinin 17/11/2020 tarihli ek raporu;

“• Alacak toplantısı ilan edilen tarih,zaman ve yerde yapılmıştır.
• Konkordato projesinin tasdiki için; toplantı sonucunda toplam 62 alacaklı ve 14.997.945,55.-TL alacak toplamı bulunmaktadır. Tasdik için gerekli olan toplamların yarısı kabul edilmiş olup kabul edilip evet oyu kullanan alacaklı sayısı 48 kişi olup, bunların alacak toplamı 8.493.674,38.-TL’dir. Proje tasdiki için gerekli çoğunluk sağlanmıştır.
• Konkordato projesinin rehinli alacaklısı yoktur. Banka rehinleri 3.kişi şirket ortağıdır. Şirket adına verilen bir gayrimenkul ipoteği yoktur. Alacaklılar adi alacaklı olarak değerlendirilmiş, çekişmeli alacak tutarları nisaba dahil edilerek hesaplamalar yapılmıştır.
• Alacak toplantısında hesaplama yapılırken, çekişmeli alacaklar ile ilgili hesaplamada bankaların bildirdiği çekişmeli alacağa konu olan tutar 6.085.487.10.-TL kabul edilerek hesaplamalar yapılmış olup, gerekçeli raporda sunulan tablolar aşağıda yer almaktadır.
• İİK’nu Madde 301’e 17.01.2020 tarih ve 9996 sayılı ticaret sicili gazetesinde İİK hükümlerine göre alacaklılar toplantı ilanı yapılmış, toplantı bildirilen tarih, saatte ve yerde yapılmıştır. Toplantıda; konkordato sürecinde işleyen her türlü faiz, vergi kabul edilmemiştir. Toplantı tutanağında ödeme planında bir yıl ödemesiz 48 ay vade ile oylamaya sunularak çoğunluk sağlanmıştır. Aşağıda yer alan tabloda bildirilen alacakların toplamı, toplantıya katılan ve toplantıda müzakere edilen ödeme vade planında oyların evet/hayır kullanım tablosu yer almaktadır.
• Yapılan vade ve ödeme planına göre borcun ödeneceği kaynaklar tablolarda yer almış,
• Borçlunun %80 ortaklığı olan Mersin-Mezitli Fındıkpınarı Göleti İnşaatı ile ilgili 2020 yılı ödeneği belli olmadığı için, hesaplamalarda dikkate alınmamıştır,
•Diğer firmadan kayıtlı alacağı rakam komisyondan çıkarak netleşmiş olup, devam eden gayrimenkul satışı gerçekleştiği takdirde da toplam borç ödenebilir görülmektedir. Konkordato projesinin 302 nci maddede öngörülen çoğunlukla kabul edilmiş bulunmakta olup, konkordatonun tasdikinin yapılması durumunda alacaklıların eline geçmesi muhtemel miktar ,borçlunun iflâsı hâlinde alacaklıların eline geçebilecek muhtemel miktardan fazla olacağı anlaşılmakta olup, konkordato vade ve ödeme planının kabul edilerek tasdik edilmesi, borcun ödemesi ile ilgili olan tahsilat ve alacakların gerçekleşmesi için ek süre verilip verilmemesi, mahkemenizin takdirine ait olmak üzere iş bu gerekçeli konkordato raporu mahkemenize arz olunur.”

  • Duruşma günü olarak 11/02/2021 günü saat 14:00 belirlenmiş olup, rapora itiraz edenlerin itiraz sebeplerini duruşma gününden en az 3 gün önce yazılı olarak bildirmek kaydıyla duruşmada hazır bulunabilecekleri hususu ilan olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/730487/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/durusma-gununun-ilanen-tebligi

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim