İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 8564 / DÜZCE

DOSYA ESAS NO: 2018/72

İLAN METNİ

İ L A N
T.C. DÜZCE 4. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)NDEN / BAŞKANLIĞINDAN
ESAS NO : 2018/72 Esas

ONR MÜHENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, ONUR ÖZÇİÇEK DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ve ONUR ÖZÇİÇEK KONKORDATO KOMİSER HEYETİ ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
Düzce 4. Asliye Hukuk Mahkemesinin (Asliye Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla) 2018/72 Esas ayılı dosyasında Düzce Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 8564 Sicil numarasında kayıtlı ONR MÜHEENDİSLİK HİDROLİK PNÖMATİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, ONUR ÖZÇİÇEK DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ve ONUR ÖZÇİÇEK açmış oldukları konkordato davası nedeni ile Düzce 4. Asliye Hukuk Mahkemesince 04.01.2019 tarihinden itibaren 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmiş, 29.03.2019 tarihinden itibaren 1 yıl süre ile kesin mühlet kararı verilerek, konkordato komiseri olarak Avukat Ferhan Arıkan, Prof. Dr. Cenk Çelik ve S.M. Mali Müşavir Kudret Taş görevlendirilmiştir.
Heyetimizce daha evvelce alacaklılara Basın-İlan Kurumu ilan portalında ve Ticaret Sicili Gazetesinde ve ayrıca adresi bilinenlere posta yoluyla “alacaklıların alacağı ihtiva eden belgeleri ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bildirmeleri, alacaklılarını bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakeresine kabul edilmeyecekleri” ilan ve ihtarı yapılmıştır.
İcra ve İflas Kanunu’nun 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı yapılması gerektiğinden Heyetimiz bu doğrultuda ONR MÜHENDİSLİK PNÖMATİK SANAYİ VE TİCARET LMİTED ŞİRKETİ, ONUR ÖZÇİÇEK DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ve ONUR ÖZÇİÇEK’den alacaklı olup; alacağını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla 27 Ocak 2021 tarihinde alacaklılar toplantısı yapılmasına karar vermiş; ancak Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı’nın “Geniş Katılımlı Etkinliklerin Ertelenmesi” konulu 27 Kasım 2020 tarihli genelgesi uyarınca, 27 Ocak 2021 tarihinde yapılması ilan edilen alacaklılar toplantısı Heyetimiz tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir.
Yapılacak alacaklılar toplantısının yeni tarihi ve yeri, alınan ve alınacak önlemler kapsamında heyetimiz tarafından değerlendirilerek ayrıca ilan edilecektir.
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Av. Ferhan Arıkan Prof. Dr. Cenk Çelik S.M.Mali Müşavir Kudret Taş

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/717974/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-toplanti-ertelenmesi-duyurusu-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim