İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SON YAPI İNŞAAT NAKLİYAT GIDA SAN.İÇ VE DIŞ TİC.LTD. ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: SON YAPI İNŞAAT NAKLİYAT GIDA SAN.İÇ VE DIŞ TİC.LTD. ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 3844  / MUĞLA

DOSYA ESAS NO: 2019/181

İLAN METNİ

MUĞLA 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ TARAFINDAN ATANAN KONKORDATO KOMİSER HEYETİNDEN İLANEN TEBLİĞ

ESAS NO: 2019/181

TEBLİGAT İLANI ÖZET BİLGİLERİ

Tebligat Konusu: Alacaklılar Toplantısı
Tebligat Muhatabı: Alacaklılar

Muğla 1. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde E. 2019/181 nolu dosyada görülmekte olan Son Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket’inin talebinin kabulüne ve davacıya 1 (bir) yıllık kesin mühlet verilmesine karar verilmiştir. İİK’nun 301.maddesi gereğince yapılması gereken alacaklılar toplantısı covid 19 pandemi süreci sebebiyle yazılı olarak iadeli taahhütlü mektupla yapılacak olup. İş bu ilan kapsamında İİK’daki süreler dikkate alınarak 30.11.2020 tarihine kadar Son Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Konkordato Komiserliğine konkordato projesinin oylama tutanaklarının gönderilmesi gerekmektedir.

Alacaklılar toplantısının gündemi:
Konkordato projesinin müzakere edilmesi ve oylanması. Konkordato Komiser Heyeti tarafından adresi tarafımızca belli olan alacaklılara ilanın birer örneği posta ile gönderilecektir.
Hususları ilanen tebliğ olunur
Not: Konkordato Komiser Heyeti tarafından adresi tarafımızca belli olan alacaklılara ilanın birer örneği posta ile gönderilecektir. Alacaklılar Toplantısı Oylama Tutanağı Tebliğ Adresi: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kötekli Kampüsü/ Muğla İİBF / İşletme bölümü 219 nolu oda Efe Dündar
İlanın Kanuni Dayanağı: 2004 sayılı İcra ve İflas Kanunu’nun ve 301. (Değişik: 28/2/2018-7101/29 md.) maddesinin yaptığı atıf gereği 288 (Değişik madde: 28.02.2018 – 7101 S.K./16. md.). maddesi hükmü mucibince yayınlanmıştır.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/693489/tebligat-ve-duyurular/kurumsal-tebligat-ve-duyurular/konkordato-komiser-heyetinden-alacaklilara-ilanen-teblig-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim