İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SİSTEM EMLAK YAPI TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: SİSTEM EMLAK YAPI TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 2797 / TEKİRDAĞ

DOSYA ESAS NO: 2019/204

İLAN METNİ

T.C. TEKİRDAĞ 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)NDEN
İ L A N
ESAS NO : 2019/204 Esas
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
T.C. TEKİRDAĞ 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
2019/204 ESAS SAYILI DOSYA KONKORDATO KOMİSERLİĞİ İLANI
T.C Tekirdağ 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 2019/204 Esas sayılı dosyası ile görülmekte olan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan- İİK. 285 ila 308/h) davası Sistem Emlak Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi’ne 15.11.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet kararı verilmiş olup, 09.11.2020 tarihli ara karar ile kesin mühlet süresi 15.11.2020 tarihinden başlamak üzere 2 ay 23 gün uzatılmıştır.
İİK 301 maddesi gereğince Konkordato projesini müzakere etmek için;
Rehinli Alacaklılar ve İmtiyazlı Alacaklılar ile 04 Aralık 2020 Cuma günü 10:30 -12:30 Saatleri Arasında, Hürriyet Mah. Sertkaya Sokak. No:39/1 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Konkordato Komiseri Adresinde Rehinli Alacaklılar ve İmtiyazlı Alacaklılar toplantısı,
İmtiyazsız ( Adi ) Alacaklılar ile 04 Aralık 2020 Cuma günü 14.30-17.30 Saatleri Arasında, Hürriyet Mah. Sertkaya Sokak. No:39/1 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ Konkordato Komiseri Adresinde İmtiyazsız ( Adi ) Alacaklılar toplantısı yapılacaktır.
İİK m. 301 gereği toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içinde alacaklıların Konkordato Komiserliğinin Hürriyet Mah. Sertkaya Sk. No:39/1 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresinde mesai saatleri içerisinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurmaları gerektiği, alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurmaları gerektiği, İİK m. 302/VII gereği, toplantıya katılamayacak alacaklıların, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak da oylarını kullanabilecekleri; Bu durumdaki alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte T.C. Tekirdağ 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/204 Esas sayılı dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri, ilan ve ihtar olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/698051/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilara-cagri

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim