İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MTN AHŞAP DEKORASYON VE ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MTN AHŞAP DEKORASYON VE ORGANİZASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 6230343122

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 1989 / DEMİRCİ / MANİSA

DOSYA ESAS NO: 2019/118

İLAN METNİ

İ L A N

T.C.DEMİRCİ ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
KONKORDATO KOMİSERİNDEN
ESAS NO : 2019/118

Demirci Asliye Hukuk Mahkemesi’nin (Asliye Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla) 2019/118 Esas sayılı dosyası kapsamında konkordato talebinde bulunan Demirci Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 1989 Ticaret Sicil numarasında kayıtlı MTN Ahşap Dekorasyon ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve ortaklar Metin Kıran (TC:42469723366) ve Serkan Toğan’ın (TC:55315297850) sunduğu konkordato projesinin müzakeresi amacıyla Alacaklılar Toplantısı 04/12/2020 Cuma günü saat 14:00’de Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Hacıhasan Mh. Hükümet Cd. No:52 Demirci/ MANİSA adresinde yapılacaktır. İİK madde 301 gereği alacaklıların, toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içinde borçlu şirketin adresinde (Dr. Mehmet Akarsu Mh. Kuvai Milliye Cd. No:16 Demirci/ MANİSA) mesai saatleri içerisinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişilerin ise imza sirküleri (ve fotokopisini), temsilen oy kullanma durumunda üçüncü kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkisini de içeren noter huzurunda düzenlenmiş yetki belgesini veya vekaletnamelerinin onaylı suretini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Alacak bir kambiyo senedine (bono, poliçe ve çek) dayanıyor ise; senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın toplantı sırasında alacaklıların yanında bulundurulması gerekmektedir.
İİK madde 302/VII gereği, toplantıya katılayacak alacaklılar, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak oylarını kullanabilecektir. Bu durumda, alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte Demirci Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2019/118 Esas sayılı dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri mümkündür.
İhtar ve ilan olunur. 10/11/2020
Konkordato Komiseri
Doç. Dr. Pınar Pehlivan

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/696276/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim