İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KAYIMLAR YAPI HAF. İNŞ. MADDE. PET. TAŞ. HAY. SAN. VE TİC. LTD ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: KAYIMLAR YAPI HAF. İNŞ. MADDE. PET. TAŞ. HAY. SAN. VE TİC. LTD ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 5380448039 / ASLANBEY VERGİ DAİRESİ / KAHRAMANMARAŞ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2020/23

İLAN METNİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ 6. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

Sayı :2020/23 Esas Davacı Kayımlar Yapı Hafriyat İnşaat Madencilik Petrolcülük taşımacılık ve Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd. Şti tarafından mahkememizde açılan Konkordato davasının yapılan açık yargılaması sırasında verilen ara karar gereğince; Davacı Kayımlar Yapı Hafriyat İnşaat Madencilik Petrolcülük taşımacılık ve Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd. Şti hakkında mahkememizce 22/10/2020 tarihinden başlamak üzere 1 YIL SÜRE KESİN MÜHLET KARARI verilmiştir.

Mahkememizin duruşma zaptının 3-4 nolu maddesi gereği, mahkememizin izni olmaksızın geçici mühlet kararından itibaren rehen, kefalet, devir, takyit (sınırlayıcı işlem), ivazsız tasarruf işlemlerinin tedbiren önlenmesine, hangi nedene dayanırsa dayansın her türlü ihtiyati tedbir, ihtiyati haciz, muhafaza işlemleri de dahil tüm takip işlemlerinin yapılmasının ihtiyati tedbir yolu ile durdurulmasına karar verilmiştir. Alacaklıların ilandan itibaren 7 günlük kesin süre içerisinde mahkememiz dosyasına itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleri ile birlikte ileri sürebilecekleri ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri hususu ilanen tebliğ olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/694606/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-kesin-muhlet-kararinin-ilanen-tebligi

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim