İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ERAN MÜHENDİSLİK PROJE ENDÜSTRİYEL İNŞAAT TESİSAT MONTAJ NAKLİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ERAN MÜHENDİSLİK PROJE ENDÜSTRİYEL İNŞAAT TESİSAT MONTAJ NAKLİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 27949 / KOCAELİ

DOSYA ESAS NO: 2019/237

İLAN METNİ

ERAN MÜHENDİSLİK PROJE ENDÜSTRİYEL İNŞAAT TESİSAT MONTAJ NAKLİYE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ,

Nafi GÜNER,
Hülya GÜNER,

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(T.C. Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/237 Esas Sayılı Dosyası)
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI (İİK m. 301)

Kocaeli 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/237 E. sayılı dosyasında yürütülmekte olan konkordato yargılamasında 21.10.2019 tarihinde bir yıl süreyle kesin mühlet verilmiş olup, buna ilişkin karar Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi’nde ve Basın İlan Kurumu’nun Resmi İlan Portalı’nda yayınlanmıştır.
Kesin mühlet kararıyla birlikte konkordato komiseri olarak görevlendirilen Levent Biçer, Emel Sakaoğlu ve Onur Akpınar’dan oluşan heyetimiz, İİK 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet gerçekleştirmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanı alınmış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikatını tamamlamış ve İİK 290/2-a uyarınca konkordato projesinin tamamlanmasına katkıda bulunarak borçlu tarafından konkordato projesinin nihai halinin sunulması sağlanmıştır.
Tüm bu işlemler neticesinde, alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmış olduğundan,
Komiser Heyetimizce İİK 301 ve 302 uyarınca, 25.12.2020 Cuma günü saat 14:00’da İbrikdere Mahallesi,D-100 Karayolu N:488 Kartepe/Kocaeli adresinde, borçluların konkordato teklifini müzakere etmek üzere alacaklılar (rehinli olmayan alacaklılar) toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
Rehinli alacaklılar için İİK 308/h uyarınca, 25.12.2020 Cuma  günü saat 16:00’da İbrikdere Mahallesi,D-100 Karayolu N:488 Kartepe/Kocaeli  adresinde, borçluların konkordato teklifini müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK 301, 302 ve 308/h gereğince, alacaklıların (rehinli olmayan) ve rehinli alacaklıların, alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içinde Komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri “Karabaş Mahallesi, Hafız Selim Efendi Sokak No:12 Özman Apartmanı K. 2, D. 5 İzmit/KOCAELİ” adresinde inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik fotokopisi (tüzel kişilerde ise imza sirküleri fotokopisi) bulundurmaları gerektiği ilan olunur.
Konkordato Komiseri                     Konkordato Komiseri                 KonkordatoKomiseri
Doç. Dr. Levent BİÇER                   Emel SAKAOĞLU                       Dr. Onur AKPINAR

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/701840/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim