İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BUDRAN TURİZM TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: BUDRAN TURİZM TAAHHÜT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 27238 / DİYARBAKIR

DOSYA ESAS NO: 2019/82

İLAN METNİ

İLAN
ÇERMİK ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ’NDEN

ESAS NO : 2019/82 Esas

Belirli gün ve saatte celse açıldı. Davacı Vekili Av. MERYEM KIZILELMA , Davalı Vekili Av. MEHMET İHSAN AYTEKİN , Davalı Vekili Av. ÖZCAN EKİNCİ, duruşmaya katıldı.
Davalı Mehmet ÖZCAN GÖDE vekili, Türkiye İş Bankası vekili, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi vekili, Afsu Su Arıtma Tek LTD vekili, Serhat ECER vekilinin mazeret dilekçesi sunduğu görüldü. Okundu dosyasına konuldu.
Davacı vekilinin kesin mühlet süresinin uzatılmasına yönelik dilekçe sunduğu görüldü. Okundu dosyasına konuldu.
Sürenin uzatılmasına dair Konkordato Komiserlerinden rapor alındığı görüldü. Okundu dosyasına konuldu.
Davacı vekilinden soruldu: Biz taleplerimizi aynen tekrar ediyoruz. Müvekkillimiz pandemi nedeniyle uzun süredir çalışmamaktadır. Talebimizin kabulüne karar verilmesini talep ediyoruz, dedi.
Davalı Ömer ÖZKAN vekilinden soruldu: Bu dava 2 yıldır açılmıştır. Projeye yönelik olarak herhangi bir adım atılmamıştır. Davacı tarafın iyi niyetli olduğunu düşünmüyoruz. Müvekkilim mağdurdur. Taleplerin reddi ile davanın reddini talep ediyoruz, dedi.
Davalı Vakıfbank vekilinden soruldu: Mevcut beyanlarımı tekrar ile davanın reddini talep ediyoruz. Davacı tarafın süre uzatım talebinin reddini talep ediyoruz. Süre uzatım istemi davanın uzatılmasına yöneliktir, dedi.
Konkordato Komiseri Ahmet AÇILMIŞ’dan soruldu: Biz 23/10/2020 tarihli raporumuzda da beyan ettiğimiz üzere Covid-19 nedeniyle işletmenin uzunca bir müddet çalışamamış olması mücbir sebebi ile Cumhurbaşkanlığı kararı ile de durdurulan süreler için İİK 304/2 maddesi gereğince de sürenin 2 ay 24 gün uzatılarak, ek 6 aylık sürenin 22/01/2021 tarihine kadar uzatılmasına ilişkin kanaatimizi bildirdik. Takdir Mahkemenindir, dedi.
Konkordato Komiseri Süleyman TELLİOĞLU’ndan soruldu: Biz yazılı raporumuzu Mahkemeye sunduk. Beyanlarımızı tekrar ederiz, takdir Mahkemenindir, dedi.
Dosya incelendi
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ
1-Mazeret dilekçesi sunan taraf vekillerinin mazeret dilekçelerinin kabulü ile duruşma gününün UYAP ortamından öğrenilmesine,
2-Covid-19 sebebiyle Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile durdurulan süreler ve İİK 304/2 maddesi gereğince konkordato süresine 2 ay 24 gün eklenerek 22/01/2021 tarihine kadar uzatılmasına,
3-Bu nedenle duruşmanın 21/01/2021 günü saat 13:30 bırakılmasına karar verildi.
Teblig yerine geçmek üzere ilanen tebliğ olunur. 02/11/2020

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/695087/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/mahkeme-kararinin-ilanen-tebligi

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim