İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AKİ TEKSTİL GIDA İNŞ. YAPI MALZ. TEM. HIRD. VE İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: AKİ TEKSTİL GIDA İNŞ. YAPI MALZ. TEM. HIRD. VE İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2020/214

İLAN METNİ

İ L A N
T.C.
ADALET BAKANLIĞI
AĞRI 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ
2020/214 ESAS SAYILI DOSYA

KONKORDATO KOMİSERLİĞİT.C. AĞRI 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ, Borçlu Aki Tekstil Gıda İnş. Yapı Malz. Tem. Hırd. Ve İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti. ile Turan İRTEGÜN ( Adresi: Yavuz Mahallesi Bülbül Caddesi No: 3 Merkez/AĞRI) Hakkında 2020/204 Esas sayılı kararı ile 30/04/2020 tarihinde 3 ay süre ile konkordato mehil kararı verilmiş olup 29/09/2020 tarihinde 12 aylık kesin mühlet kararı verilmiştir. Kararın Özeti:

  • Cumali ADLİK, Metin DURAK ve Yusuf Ziya KAYMAZ’ın konkordato komiseri olarak tayinine,
  • İ.İ.K’nun 289 maddesi uyarınca mühlet içinde hiçbir takip yapılamayacağı, evvelce başlamış takiplerin duracağı ve ihtiyati haciz kararları uygulanamayacağına matuf amir hüküm karşısında, evvelce yapılan takipler sonucunda fiilen haczedilerek borçludan alınan taşınır mallar var ise, mühletin mahiyeti gereği bu malların mühlet sonuna kadar davacıya iadesine,
  • İ.İ.K’nun 288’nci maddesi uyarınca mühlet kararının karar tarihinde tirajı 50.000’in üzerinde olan ve yurt düzeyinde dağıtımı yapılan gazetelerden birinde ilanına.
    İş bu ilan, kararın gereği olarak, Alacaklıların alacaklarını bildirmesi ile ilgilidir.
  • Konkordato mühlet Kararı 09.06.2020 tarihi itibari ile 09.06.2020/1055 ilan sıra nosu ile Türkiye Ticaret ve sicil Gazetesinde ilan edilmiştir.
  • Borçlu şirketten geçici mühlet tarihi olan 30/04/2020 tarihi öncesi olanların, alçak miktarlarını, alacağın dayanaklarını ve varsa delillerini, talebe yetkili olduklarını gösterir belge ve imza beyannamesi ile birlikte işbu ilandan itibaren on beş gün içerisinde aşağıda belirtilen adrese ulaşacak şekilde, hafta içi çalışma saatleri olan 08:00-17:00 saatleri arasında bildirmeleri, aksi halde alacakları bilançoda kayıtlı olmayan alacaklıların konkordato müzakerelerine kabul edilmeyecekleri, oy kullanma hakkından yoksun kalacakları hususu icra ve iflas kanununun 288, 290/2 ve 299. Maddeleri uyarınca ihtar ve ilan olunur.
  • Alacaklıların, alacaklarını ilanın yapıldığı 15 gün içerisinde komiserliğimize (Adres Kazım Karabekir Mahallesi Eski Karakol Caddesi Efeler Plaza Kat:4 No: 19 (SMMM Cumali ADLİK Ofisi) Merkez / AĞRI) bildirmeleri gerekmektedir.
  • Alacaklarını bildirmeyenler, borçlunun bilançosunda kayıtlı olmadıkça “konkordato müzakeresinde” dikkate alınmayacaktır.
  • Konkordatoya alacak yazdırabilecek alacaklılar, alacakları mühlet kararından önce doğmuş alacaklardır.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/690578/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-davasi-kesin-muhletin-uzatilmasi-karar-tebligi

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim