İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

UZUNOĞLU PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ

ADI / SOYADI / UNVANI: UZUNOĞLU PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 9040012080

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 268807 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2019/94

İLAN METNİ

UZUNOĞLU PLASTİK SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ.
KONKORDATO ALACAKLILAR TOPLANTISI
DAVET İLANI

KONU           :Alacaklılar Toplantısı yapılmak üzere yapılacak toplantının yeri, günü ve saati ile dileyen alacaklının fiziken katılımı, dileyen alacaklının Covid-19 önlemleri kapsamında hangi şartlar altında katılmış kabul edileceklerin belirlenmesi ile yasal ihtarların yapılmasına dair.

TARİH          :19.10.2020

AÇIKLAMA            :

Yalova 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/94 E. esas sayılı dava dosyasında, Uzunoğlu Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin konkordato talep etmesi üzerine biz Hukukçu Mehmet Hadi AYTA, SMMM Çetin EREZ, İnşaat Mühendisi Kadir PENBE Konkordato Kesin Mühlet Komiserleri olarak atanmış bulunmaktayız.

Davacı, talep eden tüzel kişi tarafından sunulan tadil projesinin alacaklılar listesinde yer alan alacaklının, şirketin ticari kayıtları, resmi kayıtlarda görülenin aksine daha fazla/daha az miktarda alacağı olduğu iddiasında ise belgesini bize sunması aksi halde şirketin ticari kayıtları üzerinden tespit edilecek borç miktarı üzerinden Konkortado sürecinin yürütüleceği ile tespit edilen miktar üzerinden çoğunlukta dikkate alınacağı alacaklılara ihtara verilen cevabi yazılar, elde ve dava dosyasında tarafımıza tevdi edilen tüm bilgi ve belgeler birlikte müzakere edilerek kesin mühlet tarihi itibariyle asıl alacak ve faiz dahil alacaklıların alacak miktarları tespit edilmiş ve alacaklılara tebliğ edilmiştir.

Alacaklılara İİK/300 vd. hükümleri çerçevesinde yazının kendilerine tebliğinden, tebliğ edilemeyenlere ilan tarihinden itibaren yetkili mahkemeye 7 (yedi) günlük (kesin süre) içinde itiraz edilebileceği, aksi halde Alacaklılar Toplantısında oy oranın mutabakat metninde/listesinde belirlenen miktar üzerinden yürütüleceği hususunun ihtarına karar verilmiş ve bir kısım alacaklıların itirazlarının mahkeme kararıyla giderilmesini müteakip nihai olarak alacaklılar ile alacak miktarları ekteki listedeki gibi tespit edilmiştir.

İşbu toplantı tutanağı ile ekli listenin adresi belli olan alacaklılar ve varsa vekillerine ayrı ayrı tebliğine, bir örneğinin tebliğ yerine havi olmak üzere Basın İlan Kurumu ve TTSG’de ilanına, tüm tebliğ işlemlerinin SMMM Çetin EREZ nezaretinde yürütülmesine ve masrafların şirket tarafından karşılanmasına karar verilmiş olmakla işbu tutanak birlikte imza altına alınmıştır.

Heyetimizce yapılan ve sayın mahkeme tarafından belirlenen alacaklı ve alacak miktarları doğrultusunda alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan İİK/301. maddesi uyarınca Komiser Heyetimizce aşağıdaki kararlar alınmıştır:

  1. Borçlunun konkordato teklifini müzakere etmek üzere Bahçelievler Mah., Gazipaşa Caddesi, Donanma tesisleri, no:50 Merkez/YALOVA adresinde bulunan Donanma Tesisleri Toplantı Salonunda 12.11.2020 günü saat 13:30’da İmtiyazsız Alacaklılar Toplantısı, aynı gün, saat 15:00’da İmtiyazlı/Rehinli Alacaklılar Toplantısı yapılmasının ek listedeki tüm alacaklılara ihtarına,
  1. İİK/301. madde gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki 7 (yedi) gün içinde Komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri “Süleymanbey Mahallesi Arabacılar Sokak No:14/2 Merkez/YALOVA” adresinde inceleyebileceklerinin ihtarına(toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik ve fotokopisi, tüzel kişilerde ise ayrıca imza sirküleri ile fotokopisi bulundurmaları gerektiği, vekil vasıtası ile toplantıya katılacakların Avukatlık Kanununun 35. Maddesi uyarınca yalnızca avukatla temsil edilebileceği, konkordatoyu kabul yönünde oy kullanacak vekillerin HMK m.74 gereğince, konkordatoyu kabul konusunda özel olarak yetkilendirilmesinin zorunluluğu olduğu),
  1. Covid-19 pandemisi nedeniyle olabildiğinde az kişinin toplantıya fiziken katılımının sağlanması yönünde heyetimizce Konkordato projesinin kabulü yönünde oy kullanmak isteyen imtiyazlı/imtiyazsız alacaklıların işbu karar ekinde yer alan “örnek Borç Tasfiye Protokolü”nü imzalayıp aşağıda belirtilen adrese en geç 11.11.2020 tarihine kadar göndermesi halinde Konkordato projesinin oylamasında oyunun olumlu olarak kabul edileceğinin, ayrıca fiziki olarak katılım sağlamasına gerek olmadığının ihtarına,
  1. Toplantıya katılamayacak alacaklılar İİK/302. maddesinin VII. fıkrası gereği toplantı gününü takip eden 7 (yedi) günlük iltihak süresi içerisinde Komiserliğimizin “Süleymanbey Mahallesi Arabacılar Sokak No:14/2Merkez/YALOVA” adresine bizzat gelerek yahut 3. gündem kararında belirtilen “örnek Borç Tasfiye Protokolü”nü imzalayıp aşağıda belirtilen adrese göndermek suretiyle, konkordato projesine ilişkin kabul ya da ret yönünde oy kullanabileceklerinin ihtarına,
  1. İşbu karar metni ve eki “Örnek Borç Tasfiye Protokolü” ve Alacaklılar Toplantısına katılacak alacaklılar ve alacak miktarlarını gösterir listenin TTSG ve Basın İlan Kurumunun ilan panosunda yayınlanmasını sağlamak ile bir suretinin ise adresi belli olan alacaklı (varsa vekiline de) davet yerine geçmek üzere tebliğinin SMMM Çetin EREZ tarafından yapılmasına,
oy birliğiyle karar verilmiştir.

K.M.K. Komiseri                 K.M.K. Komiseri                 K.M.K. Komiseri
Mehmet Hadi AYTA           Çetin EREZ                          Kadir PENBE

Ekler: Örnek Borç Tasfiye Protokolü ve Alacaklılar Toplantısına katılacak alacaklılar ve alacak miktarlarını gösterir liste

İletişim Adresi: Süleymanbey Mahallesi Arabacılar Sokak No:14/2 Merkez/YALOVA
Tel no: +90 226 811 1711    Mobil: +90 533 649 0662

Not: Toplantıya katılacak misafirlerimizin maske takmaları, sosyal mesafeye riayet etmeleri önemle rica olunur.

KONKORDATO KAPSAMINDA BORÇ TASFİYE PROTOKOLÜ

TARAFLAR;

Çiftlik Mahallesi Şinasi Sokak No:13 Çiftlikköy/YALOVA adresindeki Uzunoğlu Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (İş bu protokolde “UZUNOĞLU” diye anılacaktır.) ile …………………………………………..adresindeki ……………………………………(İş bu protokolde “………………………” diye anılacaktır) arasında tanzim edilmiştir.

KOŞULLAR;

  1. Taraflardan …………….,UZUNOĞLU tarafından Yalova 2. Asliye Hukuk (Asliye Ticaret Sıfatıyla) Mahkemesi 2019/94 Esas sayılı Konkordato talepli olarak 28.02.2019 tarihinde açtığı dava tarihi itibariyle gerek cari ve gerekse de Alacaklılar Toplantısı davet/ilan metninde belirtilen listedeki miktarda ALACAKLI sıfatıyla meşru hak sahibi olduğunu, işbu alacağını temlik etmemiş ve iş bu protokolün geçerli ve yürürlükte kaldığı süre boyunca (borçlu UZUNOĞLU protokoldeki yükümlülüklerine aynen uyması şartıyla)temlik etmeyeceğini, kabul, beyan ve taahhüt eder.
  1. Taraflardan UZUNOĞLU, işbu protokolde belirtilen miktarda BORÇLU sıfatını taşıdığını, protokole uygun olarak edimlerini yerine getirmek sureti ile belirtilen ödemeleri yapacağını, nihayetinde 28.02.2019 tarihi itibariyle yukarıda anılan çek listesinde belirtilen alacaklar ve cari borcu asli ve fer’ileri ile alacaklısı nezdinde borcun tasfiye edilmiş olacağını,  ………………. ile iradesinin uyuşarak anlaştığını kabul, beyan ve taahhüt eder.
  1. Alacaklı………………..ve Borçlu UZUNOĞLU;Tablo-1’de ayrıntılıları verilen çek listesi ile Alacaklılar Toplantısı davet/ilan metninde belirtilen listedeki miktarda alacağının olduğunu, asıl alacak/masraf/faiz vs. bilimum ferileri dahil olmak üzere aralarındaki borcun tasfiye rakamının işbu rakam olduğunu kesinleştirmiş ve anlaşmışlardır. Alacaklı, anlaşma bakiyesinin üstündeki rakamdan, işlemiş işleyecek fer’ilerinden borçlu ise bu protokolde belirtilen dosyalardaki itirazlarından sözleşme çerçevesinde davranılması kaydı ile feragat etmiş ve taraflar sulh olmuşlardır.
  2. Sözleşmenin 3. Maddesindeki belirtilen sulh neticesinde belirlenen borcun tasfiye rakamı UZUNOĞLU tarafından ödenecektir. Alacağın tamamının ödenmesi Yalova 2. Asliye Hukuk mahkemesi 2019/94 esas sayılı dosyasında sunulan proje gibi Tasdik kararından itibaren 12 ay/1 yıl ödemesiz sonrasında ise 36 ay/ 3yıl eşit taksitlerle ödenecektir.(Vadeler arasında ve herhangi bir taksitin bu protokolde belirtilen gecikmeler kapsamında gecikmesinde faiz, masraf vs. işlemeyecektir.)
  1. Taraflar, yukarıdaki vade-tutar olarak belirlenmiş olan hesabı okumuş, değerlendirmiş ve kabul etmişlerdir. Alacaklı………………..iş bu sözleşmenin taksitleri süresince iş bu sözleşme hükümleri çerçevesinde yukarıda listesi verilmiş olan çeklerden dolayı hiçbir şekilde borçlu ve varsa kefiller aleyhinde herhangi bir icrai, cezai ve/veya hukuki işlem yapmayacaktır.
  1. İş bu sözleşme gereği ödeme planına göre taksitlerin tamamının ödenmesi halinde, tarafların birbirilerine hiçbir borcu kalmayacaktır. Taraflar; tüm taksitlerin ödenmesi halinde 14/09/2020 tarihi itibariyle tüm borçlarındaki carilerinin sıfırlanacağını, cari mutabakatnamelerinin karşılıklı olarak gönderilerek cari kapanışlarının “0” (sıfır) olarak yapılacağını ve ibralaşmış olacaklarını ile tüm senet/bono/çek vs. ödeme belgelerini iade edeceğini kabul ve taahhüt ederler.
  1. İş bu protokol kapsamındaki taksitlerin kararlaştırılan vadesinde makul süreli gecikmeler hariç (en çok 10 gün) ödenmemesi halinde iş protokol geçersiz hale geleceği kabul edilmiştir. Protokolün geçersiz kalması halinde ……………….alacaklı olarak tüm haklarını kullanabilecek ve ilgili hukuki haklarını kullanarak her türlü işlemi yapabilecektir.Şu halde protokolün geçersiz sayıldığı tarihe kadar borçlu tarafından yapılmış olan ödemeler ödeme tarihine göre asıl alacaktan düşülerek işlemlere devam edilecektir.
  1. Taraflar; yukarıda yer alan tüm hususlardaki kabul ve taahhütler noktasında mutabıktırlar. Bu doğrultuda Alacaklı……………; Borçlu UZUNOĞLU’nun Konkordato talebinin görüldüğü Yalova 2. Asliye Hukuk (Asliye Ticaret Sıfatıyla) Mahkemesi 2019/94 Esas sayılı dosyasına iş bu sözleşme çerçevesinde yapılacak alacaklılar toplantısında konkordato projesinde UZUNOĞLU lehine olumlu oy kullanacağını veya toplantıya katılmaksızın alacağı miktarı ve sayı miktarında olumlu oy kullanmış kabul edilerek Konkordatonun kabulü nisabında kullanılmasını, UZUNOĞLU tarafından işbu protokolün Konkordatonun tasdiki için onay olarak kullanılmasına yahut mali durumun düzelmesi nedeniyle konkordatonun kaldırılmasını ……………… gayrikabili rücu olarak muvafakat ettiğini, kabul ve beyan etmektedir.
  1. İşbu protokolden kaynaklanan uyuşmazlıklarda Yalova mahkemeleri ve icra dairelerinin yetkili olmak üzere konkordatonun tasdiki kararıyla birlikte yürürlüğe girecektir.

Uzunoğlu Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti.                                            Alacaklı

ALACAKLILAR LİSTESİ

S. NoİMTİYAZLI OLMAYAN (ADİ) ALACAKLIMüzakere Sonucu Kabul Edilen Tutar
1ADENTECH MARKALAMA VE KODLAMA CÖZÜM SAN. VE TİC LTD.ŞTİ13.086,80
2ADRES ETİKET ÇİGDEM ÖZKAN3.127,00
3AK PAZARLAMA TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ.42.000,00
4AKDENİZ KİMYA SAN. VE TİC.A.Ş.506.049,45
5AKDOĞAN KAĞIT METAL İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ1.896,00
6AKSEL İŞ SAGLIGI VE GÜVENLİGİ A.Ş.5.360,34
7ALTIN ORAN REKLAM ORGZ. VE BİLG. SAN.TİC.LTD.ŞTİ14.483,19
8AVANSAS OFİS MALZEMELERİ TİC A.Ş.1.854,54
9AYCAN ELEKTRİK AYDINLATMA SAN.İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ6.368,91
10AZİM POMPA-BARIŞ SAKACI1.054,00
11BARIŞLAR OTOMATİV NAKL. GIDA TURZ. SAN.TİC.LTD.ŞTİ1.711,00
12BARTEK ELEKTRİK SİSTEMLERİ SAN VE TİC. LTD ŞTİ104.842,72
13BAYINDIR TİCARET HARUN BAYINDIR534,60
14BAYSAL METAL AMBALAJ SAN.İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ747,17
15BOYUT MAK.İML. PROJE SAN.TİC.LTD.ŞTİ1.132,80
16BUREAU VERITAS GÖZETİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ4.839,06
17BZM ÇELİK SAN.VE TİC.A.Ş.101.097,46
18CENTA GIDA İNSAAT OTOMOTIV VE SAN.LTD.ŞTİ7.925,62
19CİHAN METAL ENDÜSTRİ VE TİC.A.Ş.1.337,65
20CMR AJANS REKLAM VE DANIŞMANLIK HİZMETLER LTD.ŞTİ.196.114,96
21ÇELMAK ÇELEBİ MAK.KAL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.6.490,00
22DALGAKIRAN MAKİNA SAN VE TİC.A.Ş.3.241,51
23DER-SAN MAKİNA SANAYİ-MUHAMMET DERELİ1.268,50
24DHL WORLDWIDE EXPRESS TAŞIMACILIK VE TİC. A.Ş.3.699,41
25DİFANA DIŞ TİC.A.Ş11.366,60
26DİLEK MATBAACILIK CAFER AYHAN KICI562,84
27DİNAMİK REZİSTANS ISI ELEK. END. VE YAPI MALZ.TİC. LTD.ŞTİ.7.774,39
28DOĞUŞ ENJEKSIYON KALIP VE PLS.SAN. TİC. LTD.ŞTİ40.256,64
29EFTALMAKİNA-EFTAL AKSU507,40
30EGECE PLAS. MET. İNŞ. MATB. SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ229,54
31EKPAR YAPI MALZEMELERİ SIHHİ TESİSAT İNŞAAT TURİZM SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ.191.404,85
32ELA KİMYAEVİ MADDELER SAN VE TİC A.Ş.614.620,44
33EPM YALOVA ELEK.PROJE MERK. MUH.DAN.SAN.VE TİC.LTD ŞTİ2.706,92
34ERAL KAYNAK MAK.VE EL ALETLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.1.617,66
35ERDAL PANTOGRAF -ERDAL AKSOY10.490,26
36EROL İNŞ.NAKL.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ1.002,90
37ESEN MİKRONİZE MADEN SAN.VE TİC.A.Ş.1.185,21
38EVS EREN VANA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.8.334,73
39FBK VANA SANAYİ TİCARET  FATİH SALAMCI18.290,00
40FORMFIX TEKNİK BAGLANTI ELEMAN.SAN.VE TİC.A.Ş13.915,41
41FORMÜL PLASTİK VE METAL SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ77.488,68
42GÖRKEM HID.PINO HIRD.CIV.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.7.917,76
43HASEL İSTİF MAK.SAN.TİC.A.Ş.15.889,04
44İDY GÜMRÜK MÜŞAVİRLİGİ LTD ŞTİ.9.935,60
45KAYA METAL SAN.VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.11.155,70
46KISMET TORNA VE MAKINA SAN- AHMET DUŞ1.416,00
47MAYEM İNŞ.LTD.ŞTİ.10.827,02
48MENTPACK MAKİNE A.Ş.646,91
49METAŞ RULMAN HIRDAVAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ.4.869,70
50MTPOYRAZ OTOMOTİV VE İNŞAAT TİC.LTD.ŞTİ3.390,01
51MUPA AMBALAJ- MURAT KANALICI31.500,00
52NAKLİYECİ-RECEP KESER3.481,00
53NEMAKSAN MAKİNA KALIP SAN.TİC.LTD.ŞTİ.2.199,00
54NİTRA ELEKTRONIK ENERJİ SİS İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ6.622,82
55OMF YARDIMCI MALZEMELER PAZARLAMA A.Ş.1.640,01
56ORHANGAZİ KALSİT MAD.SAN.TİC.A.Ş.3.365,95
57ORIGIN LOJİSTİK TASIMACILIK TİC.A.Ş.5.109,47
58ÖLÇÜ GÜMRÜK MÜŞAVİRLİGİ ANONİM ŞİRKETİ12.640,62
59ÖMAS ELEKTRİK OTOM.BİL.SİS.İNŞ.TİC.LTD.ŞTİ.4.369,61
60ÖZAY PLASTİK ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.29.468,73
61ÖZDEMİR VİNÇ VE PLATFORM İSMAİL ÖZDEMİR1.770,00
62PİMPA PLASTİK İNŞAAT MALZ.İM.PAZ.LTD.ŞTİ.2.885,21
63PLASMAR PLASTİK VE KİMYA SAN.ve DIŞ TİC.A.Ş.3.500.000,00
64SAGA BİLİŞİM İLAÇ KİMYA VE GIDA SAN.VE TİC.A.Ş1.195,46
65SAY TEKNİK HIRDAVAT KALIP ELEMANLARI SAN VE TIC LT1.511,93
66SGS SUPERVİSE GÖZETME ETÜD KONT.SİS.A.Ş.6.562,24
67SİSTEM PLASTİK LTD.ŞTİ.64.197,55
68TALOS DEN.TAŞ.TAN.ORG.VE DIŞ TİC. LTD.ŞTİ.8.684,57
69TEPE KİMYA SAN VE TIC A.Ş.17.275,94
70TORSAN ENERJİ VE CEVRE SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.Ş1.534,00
71TUNÇMAN PLASTİK SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ.37.669,64
72TÜKÇEV TÜKETİCİ VE EGİT.VAK.İKTİSAİ İŞLETMESİ5.196,68
73TÜMLAS CONTA SAN. VE TİC.A.Ş.184.833,25
74ULUSOY KAVUÇUK SANAYİİ MAK.YED.PARÇ. SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ.3.009,00
75UMT UMUT PLASTİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ123.500,00
76UNIVAR KİMYA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.124.555,15
77UNIVERSAL YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.14.265,28
78UZKAR MAKİNA END.KROM KAP.İNS.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ4.425,00
79UZUN OTOMATİK KAPI SAN.TİC.LTD.ŞTİ.18.854,74
80VESA GRUP KODLAMA SİST.BASKI MAK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.10.066,57
81VİYA LOJİSTİK HİZ.ULUS.TAŞ.TİC.LTD.ŞTİ.10.412,54
82ÜÇGEN PİGMENTLER VE POL. KAT. TİC. SAN. LTD. ŞTİ.831,09
83GÜMÜŞ FİLM  PRODÜKSİYON LTD.ŞTİ.10.000,00
84DAĞDELEN UZM. GR. G. ORG. TUR. O. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.8.327,51
85ALTERNATİF BANKASI1.259.258,24
86DENİZBANK A.Ş.1.942.444,44
87GARANTİ BANKASI A.Ş.1.903.153,09
88HALKBANKASI A.Ş.647.120,60
89QNB FİNANSBANK A.Ş.236.769,13
90TEB BANKASI A.Ş.2.270.450,51
91AKBANK A.Ş.1.037.896,00
92ZİRAAT KALTILIM BANKASI A.Ş.1.064.216,07
93DOĞRU VARLIK A.Ş.429.460,65
TOPLAM17.150.794,19
İmtiyazlı alacaklılar
1ZİRAAT BANKASI A.Ş.4.349.591,73
2HALKBANKASI A.Ş.3.500.000,00
3ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş.1.212.999,95
TOPLAM9.062.591,68

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/684539/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim