İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

SELİM KILINÇ

ADI / SOYADI / UNVANI: SELİM KILINÇ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2018/661

İLAN METNİ

T.C.
AFYONKARAHİSAR 3. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)

DOSYA NO : 2018/661 Esas
SELİM KILINÇ, TAHSİN KILINÇ, DOÇE MADEN NAKLİYAT HARFİYAT İNŞ. PET. TUR. VE GIDA TİC. LTD. ŞTİ., SESE-MAK MERMER MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULU’NDAN
T.C Afyonkarahisar 3. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2018/661 Esas sayılı dosyası kapsamında konkordato talebinde bulunan Selim Kılınç, Tahsin Kılınç, Doçe Maden Nakliyet Harfiyat İnş. Pet. Tur ve Gıda Tic. Ltd. Şti. Sese-Mak Mermer Makinaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketiyle ilgili olarak komiser heyetimizce daha evvelce alacaklılara davet ilanı basın ilan ve posta yolu ile yapılmış, yapılan bildirimlerin tahkiki tamamlanmıştır. Gelinen süreçte İİK. 301.maddesi gereğince 14/11/2020 Cumartesi günü için alacaklılar kurulu toplantısına davet ilanı yapmak gerekmiştir.
Selim Kılınç, Tahsin Kılınç, Doçe Maden Nakliyat Harfiyat İnş. Pet. Tur.veGıda Tic. Ltd. Şti, Sese-Mak Mermer Makinaları San. Ve Ticaret Limited Şirketi’nden alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ve alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılar ile söz konusu borçluların sunmuş olduğu konkordato projesinin müzakeresi amacıyla Alacaklılar Toplantısı 14/11/2020 cumartesi günü adi ve rehinli alacaklılar için ayrı ayrı olmak üzere aşağıda belirtilen saatlerde NG Otel Afyonkarahisar/İzmir Karayolu 7.Km. Merkez/Afyonkarahisar adresi içerisinde bulunan Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir.
İİK m. 301 gereğitoplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içinde alacaklıların borçlu şirketin merkez adresinde (organize Sanayi Bölgesi 1. Cad. 4. Sokak No:8 Afyonkarahisar) mesai saatleri içerisinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “konkordato kapsamında alacaklılar toplantısına, sulh ve ibraya” yetkisini de açıkça kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurmaları gerekmektedir.
Alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.
İcra İflas Kanunun 302.maddesi gereğince Alacaklılar Toplantısının bitimini takip eden 7 gün içerisinde gerçekleşen iltihaklar kabul edilecektir. Konkordatoya alacak yazdırabilecek alacaklılar, alacaklılara Geçici Mühlet Kararından önce doğmuş alacaklardır.
Konkordato Komiser Heyeti tarafından adresi tarafımızca belli olan alacaklılara ilanın birer örneği posta ile de gönderilecektir.
İlan ve ihtar olunur.
Tarih: 14.11.2020 (14 Kasım 2020 Cumartesi) Yer: NG Otel Afyonkarahisar (Toplantı Salonu)
Adres: İzmir Karayolu 7. Km. Hürriyet Mah. Atatürk Blv. No:14, 03000 Afyonkarahisar/Merkez
Adi Alacaklılar İçin Toplantısı Saati: 13:00-14:30 arasıdır. Rehinli Alacaklılar için Toplantı Saati: 14:30-15:00 arasıdır.
SELİM KILINÇ, TAHSİN KILINÇ, DOÇE MADEN NAKLİYAT HARFİYAT İNŞ. PET. TUR. VE GIDA TİC. LTD. ŞTİ., SESE-MAK MERMER MAKİNALARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KONKORDATO KOMİSER KURULU
KOMİSER KOMİSER KOMİSER
M. COŞKUN KARADENİZ Orhan OTOBATMAZ M. Akif ÇAVUŞOĞLU

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/679254/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/alacaklilar-kurulu-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim