İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MMS MODÜLER VE MOBİL SİSTEMLER SAN VE TİC. A.Ş.

ADI / SOYADI / UNVANI: MMS MODÜLER VE MOBİL SİSTEMLER SAN VE TİC. A.Ş.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 159898 / İZMİR

DOSYA ESAS NO: 2019/306

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

İzmir 3. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/306 Esas sayılı dosyasında görülmekte olan Konkordato davası nedeniyle İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğünün 159898 sicil numarasında kayıtlı MMS MODÜLER VE MOBİL SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş. 04.10.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile konkordato kesin mühlet kararı verilmiştir. Geçici mühlet kararıyla konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen Cenk Tunçsiper, Dr. Öğr. Üye Gönenç Demir ve Mehmet Küçükaksoy’dan oluşan heyetimizin konkordato komiser heyeti olarak görevinin devamına hükmedilmiştir. Heyetimize İİK m.299 uyarınca Alacaklılara Alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı 11.10.2019 tarihinde yapılmıştır. Bu ilanda, İİK m 299 f.1, C3 gereğince alacaklarını süresinde hiç bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça ve ayrıca borçlu tarafından reddedilen alacaklıların mahkeme tarafından aksine karar verilmedikçe Konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanamayacağı ihtaren bildirilmiş olup, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış bilançoya ve alacaklı bildirimlerine istinaden alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.Borçlu şirketten alacaklı olduklarını bildirenler ile İİK m.302 uyarınca bilançoda kayıtlı Adi Alacaklıların katılabilecekleri Konkordato Teklifinin oylaması için Adi Alacaklılar Toplantısı, İİK m.301 uyarınca 24.10.2020 CUMARTESİ günü saat 11:00 – 12:00 arasında Covid 19 Pandemisi nedeniyle sosyal mesafe kuralları dikkate alınmak suretiyle İzmir ALİBABA Düğün Salonunda (Değirmenaltı mevkii 7033 No:4 Pınarbaşı / İzmir ) adresinde yapılacaktır.
Toplantıya katılım sağlamayan alacaklılar, İcra ve İflas Kanununun 302. Maddesinin 7. Fıkrası gereğince, toplantının bitimini takip eden yedi günlük iltihak süresi içerisinde Komiserliğimizin ”Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Tınaztepe Yerleşkesi 35390 Buca İzmir TÜRKİYE” adresine şirket imza yetkilisi veya avukatı bizzat gelerek konkordatonun kabulü veya reddi yönünde oy kullanabileceklerdir.Borçluların konkordato projesinin müzakeresi ve oylanması amacıyla 24.10.2020 günü tek bir toplantı yapılacak olup, ikinci bir alacaklılar toplantısının yapılması kanunen mümkün değildir. Toplantıya katılmayan ve iltihak süresi içerisinde konkordatonun kabulü yönünde oy kullanmayan alacaklılar, konkordato teklifini reddetmiş sayılacaklardır. İİK m. 301 çerçevesinde, alacaklıların Alacaklılar Toplantısından önceki 7 gün içerisinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri ”Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Tınaztepe Yerleşkesi 35390 Buca İzmir TÜRKİYE” adresinde inceleyebileceklerdir. Alacaklıların belirtilen yer, günde ve saatte gerçekleştirilecek toplantıya katılarak veya toplantıdan sonraki bir haftalık iltihak süresinde katılmak isteyenlerin; bizzat katılabilecekleri, temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m.74 uyarınca Konkordato Toplantısına Katılma, Toplantıda Oy Kullanma ve Tutanağı İmzalama Yetkilerini içeren Vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, Tüzel Kişi Temsilcileri bakımından Noterde düzenlenmiş İmza Sirküleri aslını ve fotokopisini ve tüm katılanların getirmesi zorunlu bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdii edilmek üzere ”Aslına Uygundur” ibaresi içeren imzalı bir örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Baro Kimliği) (tüzel kişilerde ise imza sirkülerinin aslı ve fotokopisi) yanında getirmeleri gerektiği yetki temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere Alacaklılar Toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacağı ilan ve ihtar olunur.

Toplantı KonusuYerSaat
Adi Alacaklılar Toplantısıİzmir ALİBABA Düğün Salonunda (Değirmenaltı Mevkii 7033 No:4 Pınarbaşı / İZMİR)11:00 – 12:00

KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Cenk TUNÇSİPER Dr. Gönenç DEMİR Mehmet KÜÇÜKAKSOY
SMMM DEÜ İF İnşaat Mühendisi
Bağımsız Denetçi Ticaret Hukuku Ana Bilim
Dalı Öğretim Üyesi

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/674684/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim