İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MARMER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: MARMER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 29193 / MERSİN

DOSYA ESAS NO: 2018/738

İLAN METNİ

MARTAŞ NAKLİYAT TUR. İNŞ. TAR. ÜRÜN. TEK. SAN. LTD. ŞTİ,
MARTAŞ ULUSLARARASI TAŞIMACILIK İNŞA. TİC. LTD. ŞTİ.,
MARMER PETROL ÜRÜNLERİ OTO. NAK. İNŞ. GIDA LTD.ŞTİ.,
ENS İNŞAAT TUR. TAŞIMACILIK SAN. TİCARET LTD. ŞTİ.,
MARMER SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.                                                                   
MARKON LOJİSTİK VE TAŞIMACILIK LTD. ŞTİ.,
MAR DIŞ TİCARET VE LOJİSTİK LTD. ŞTİ.,
EYÜP OKAN KURT,
ABDİ KURT
                                 KONKORDATO KOMİSERLERİ KURULU’NDAN ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

Dosya No: Mersin 1. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı, 2018/738 Esas

1.Martaş Nakliyat Tur. İnş. Tar. Ürün. Tek. San. Ltd. Şti, 2. Martaş Uluslararası Taşımacılık İnşa. Tic. Ltd. Şti.,  3. Marmer Petrol Ürünleri Oto. Nak. İnş. Gıda Ltd.Şti., 4. Ens İnşaat Tur. Taşımacılık San. Ticaret Ltd. Şti., 5. Marmer Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti., 6. Markon Lojistik Ve Taşımacılık Ltd. Şti., 7. Mar Dış Ticaret Ve Lojistik Ltd. Şti., 8. Eyüp Okan KURT, 9. Abdi KURT hakkında, Mersin 1.Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/738 E. sayılı dosyasında, 19.04.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile konkordato kesin mühlet kararı verilmesi üzerine 07.10.2019 tarihinde Basın Yayın Kurumunda yapılan ilanla alacaklılar, alacaklarını beyan için davet edilmiş, alacaklarını bildirmeyenlerin bilançoya kayıtlı olmadıkça konkordato projesi müzakerelerine kabul edilmeyeceği ihtarı yapılmıştır. Bildirilen alacaklardan, çekişmeli alacak vasfını taşıyanlar için, çekişmeli alacak davaları açılmış ve bahse konu davalarda verilen kararlar kesinleşmiştir.
İİK m.301 uyarınca borçlu şirketin Alacaklılar Müzakere Toplantısı, 03.11.2020 Salı günü aşağıda gösterilen saatte yine aşağıda gösterilen toplantı adresinde yapılacaktır.
İİK m.308/h uyarınca Rehinli Alacaklılarla Müzakere Toplantısı, 03.11.2020 Salı günü aşağıda gösterilen saatte yine aşağıda gösterilen toplantı adresinde yapılacaktır.
Yapılacak olan Alacaklılar Toplantısının, Dünya çapında meydana gelen Covid-19 Pandemisi nedeniyle alınması gereken sosyal mesafe kurallarının ve hijyen uygulamasının,  davacıların işyeri adresinin yeterli genişlikte olmaması nedeni ile mümkün olamayacağı görülmüş ve bu nedenle toplantının aşağıda Toplantı adresi olarak belirtilen adreste yapılmasına karar verilmiştir. Ancak alacaklılar, konkordato ile ilgili belgeleri incelemek istemeleri halinde, aşağıda gösterilen borçlulara ait işyeri adresinde  ( toplantı tarihi olan 03.11.2020 gününden önceki yedi gün içinde (saat:09:00’dan itibaren ve mesai saatleri içerisinde ) konkordato ile ilgili tüm belgeleri inceleyebileceklerdir.

Alacaklılar usulüne uygun düzenlenmiş yetki ve temsil belgeleri ile toplantıya bizzat veya yetkili vekilleri aracılığıyla iştirak ederek oy kullanabilirler. Toplantıya katılamayan alacaklıların, toplantının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihakları da İİK m. 302 uyarınca kabul edilecektir. Konkordato Toplantısına ve müzakeresine katılacak alacaklıların veya kendilerini temsil edecek gerçek ve tüzel kişilerin imza sirküleri, yetki belgesi veya vekaletnamelerini yanlarında bulundurmaları gerektiği ilan ve ihtar olunur.

Konkordato Komiseri             Konkordato Komiseri                        Konkordato Komiseri
Ali Dursun KOÇ                Abdurrahman KARAKAŞ               Gürkan Ahmet GENÇKAYA

Toplantı Ve Müzakerenin Yapılacağı Adres               :  Dumlupınar, 1524. Sk. No:1, 33130 Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Anamur Salonu Yenişehir /MERSİN
Davacılar İşyeri adresi                                                     : Camişerif Mahallesi 5240 Sokak Başman Apartmanı Daire :1/1 Akdeniz/MERSİN
Alacaklılar Toplantısı Tarih Ve Saati                                 :  03.11.2020 saat 13:30

Rehinli Alacaklılarla Müzakere Toplantı Tarih ve Saati       : 03.11.2020 saat 15:30

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/678892/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim