İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

DRK LOJİSTİK HİZMET ORGANİZASYONU VE TAŞIMACILIK ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: DRK LOJİSTİK HİZMET ORGANİZASYONU VE TAŞIMACILIK ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3130606655 / YÜREĞİR VERGİ DAİRESİ / ADANA

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 49582 / ADANA

DOSYA ESAS NO: 2020/234

İLAN METNİ

T.C.
ADANA 1. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ’NİN
2020/234 ESAS SAYILI DOSYASINDA DEVAM ETMEKTE OLAN
DRK LOJİSTİK HİZMET ORGANİZASYONU VE TAŞIMACILIK ANONİM ŞİRKETİ KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN İLANEN DUYURU

ALACAK BİLDİRİMİNE DAVET

                        Adana 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde 2020/234 Esas sayılı dosyası ile görülmekte olan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan- İİK. 285 ila 308/h) davası nedeniyle Adana Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 49582 sicil numarasında kayıtlı davacı DRK LOJİSTİK HİZMET ORGANİZASYONU VE TAŞIMACILIK ANONİM ŞİRKETİ’ne 11.09.2020 tarihinde 1 yıllık kesin mühlet kararı verilmiştir.
Hakkında kesin mühlet kararı verilmiş bulunan adı geçen şirketten alacaklı durumda olan tüm gerçek ve tüzel kişiler; işbu ilanın yayımı tarihinden itibaren en geç 15 gün içinde alacaklarını bildirmeye davet olunmaktadır. Alacak bildirimi, geçici mühlet tarihi olan 19.03.2020 günü esas alınmak suretiyle bu tarihteki bakiye alacağınız ve varsa bu tutara isabet eden faizin ayrı ayrı olacak şekilde, komiserliğimizin aşağıda yazılı olan adresine bizzat veya posta yoluyla yapılacaktır.(Posta ile yapılacak bildirimlerde  ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde gelen  postalar dikkate  alınacaktır) Alacak bildiriminde alacağa ait ana para ve faiz tutarları ayrı ayrı bildirilmesi gerekmektedir alacağa dayanak olan (cari hesap, fatura, sözleşme, senet, çek, temlikname,mütabakat metni vs.).belgelerin örneklerinin onaylı suretlerinin de alacak bildirim belgesi ekine eklenmesi   gerekmektedir.
2004 sayılı İcra ve İflas Kanunu’nun 299. maddesi uyarınca, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri ihtar ve ilan olunur.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİ ADRESİ:
Önder Kahyalar
Konkordato Komiseri
Reşatbey Mahallesi Fuzuli Caddesi
Mustafa Özkan Apt Asma Kat No:21
Seyhan ADANA
Önder KAHYALAR

Konkordato Komiseri

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/687922/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-komiserliginden-alacaklilari-alacaklarini-bildirmeye-davet

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim