İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ÇINAR NAKLİYAT TAAHHÜT TURİZM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ÇINAR NAKLİYAT TAAHHÜT TURİZM MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2020/18

İLAN METNİ

T.C.
KARABÜK
2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN / BAŞKANLIĞINDAN
ESAS NO : 2020/18 Esas
Davacı Çınar Nakliyat Taahhüt Turizm Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile tarafından açılan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan (İİK 285 İla 308/h)) davası nedeniyle; duruşmalı olarak yapılan inceleme sonucu talep yerinde görülmekle İİK’nun 286. Maddesi gereğince kesin mühlet kararı verilmesine karar verilmiş ve şirkete komiser olarak atanan Rifat İşcan’ın görevinin devamına karar verilmiş olup, verilen kesin mühlet kararı 22/09/2021 tarihinde sona erecektir.
Konkordato Komiseri Rifat İşcan’ın 22/09/2020 tarihli raporunda iyileştirme projesinin başarıya ulaşabilmesi için kesin sürenin verilmesinin uygun olacağı kanaatinde olduğunu beyan etmiştir.
Çınar Nakliyat Taahhüt Turizm Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin konkordato talebine esas olmak üzere, duruşmalı olarak yapılan inceleme sonucu talep yerinde görülmekle İİK’nun 287/4 maddesi gereğince Mahkememizce KESİN MÜHLET KARARININ 22/09/2020 TARİİNDEN İTİBAREN BAŞLAMAK ÜZERE 1 YILLIK KESİN MÜHLET KARARI VERİLMESİNE DAİR KARAR VERİLDİĞİ İLAN OLUNUR.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/677350/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-muhlet-kararinin-ilanen-tebligi

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim