İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

HACIOĞLU UNLU MAMÜLLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: HACIOĞLU UNLU MAMÜLLER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 4540646216 / VAN

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2019/200

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI
HACIOĞLU UNLU MAMULLER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ LTD.ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(Van 4. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/200 E. Sayılı Dosyası)

Van 4. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2019/200 Esas sayılı dosyasında yürütülmekte olan konkordato yargılamasında 08.09.2019 tarihinde borçlu HACIOĞLU UNLU MAMULLER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ LTD.ŞTİ. hakkında 1 yıl süreyle kesin mühlet verilmiş olup buna ilişkin karar Basın İlan Kurumunun Resmi İlan Portalından yayınlanmıştır. Kesin mühlet kararıyla birlikte konkordato komiseri olarak görevimizin devamına karar verilen Mehmet AYGÜN ve Ulaş Koray MİLANLIOĞLU’ndan oluşan heyetimiz İİK m. 299 hükmü uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet gerçekleştirmiş, alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m.300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanını almış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikatını tamamlamış ve İİK m.290/2-a uyarınca konkordato projesinin tamamlanmasına katkıda bulunulmaya çalışarak borçlu tarafından konkordato projesinin nihai halinin hazırlanması yönünde talimatlarda bulunmuştur.Tüm bu işlemler neticesinde, alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli tüm işlemler tamamlanmış olduğundan, Komiser Heyetimizce İİK m.301 uyarınca 21.09.2020 günü saat 14.00’te Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu Zeve Kampüsü Tuşba VAN adresinde borçlunun teklifini müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m. 301 gereğince, alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içinde Komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Hukuk Bilimleri Ana Bilim Dalı Başkanlığı No:213 Zeve Kampüsü Tuşba Van adresinde inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik fotokopisi (tüzel kişilerde ise imza sirküleri fotokopisi) bulundurmaları gerektiği ilan olunur.

Konkordato Komiseri
Prof.Dr.Mehmet AYGÜN
Konkordato Komiseri
Öğr.Gör.Ulaş Koray MİLANLIOĞLU

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/ilan/655959/iflas-hukuku-davalari/konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-/konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim