İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ENEL ENERJİ ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ENEL ENERJİ ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 22503 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2018/1350

İLAN METNİ

ENEL ENERJİ ELEKTRONİK SAN.VE TİC.A.Ş KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/1350 E. Sayılı Dosyası)

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün 22503 sicil numarasında kayıtlı “Ekşioğlu Mahallesi Turgut Özal Caddesi No.171/4 Çekmeköy/İstanbul” adresinde faaliyet gösteren ENEL ENERJİ ELEKTRONİK SAN.VE TİC.A.Ş’ne, Anadolu 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/1350 E. sayılı dosyasında 10/04/2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıllık kesin mühlet verilmiş; kesin mühlet kararıyla birlikte, geçici mühlet kararıyla konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen Yeminli Mali Müşavir Bağımsız Denetçi Ömer Özbaniça, Ekonomist Mali Uzman Finans Uzmanı E. Banka Müdürü Abdulkadir Albayrak ve Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Yazıcı’dan oluşan heyetimizin, konkordato komiser heyeti olarak görevinin devamına hükmedilmesi üzerine, Heyetimizce İİK md. 299 uyarınca alacaklılara alacaklarını bildirmeleri için davet gerçekleştirilmiş 12.07.2019 tarihinde yapılan Basın İlan Kurumu ve 24.06.2019 tarihli Ticaret Sicil Gazetesindeki ilânla alacaklılar alacaklarını beyan için davet edilmiş, alacaklarını bildirmeyenlerin bilançoya kayıtlı olmadıkça konkordato projesi müzakerelerine kabul edilmeyeceği ihtarı yapılmıştır.
Alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK md. 300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış, alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış, 17.07.2020 tarihli mahkemenin ara kararı ile sürelerin durduğu nazara alınarak bu sürenin (86 gün) borçlu Şirketin kesin mühlet süresine eklenmesine ve duruşmanın 11.11.2020 tarihinde yapılmasına karar verilmiştir.

Komiser Heyetimizce İİK m. 301 ve m.308/h uyarınca, 25.09.2020 tarihinde aşağıda gösterilen saatlerde “TFM Turizm ve Otelcilik Sanayi Tic. Ltd.Şti., Şerifali Mahallesi, Türker Cad No:17, TFM Plaza Ümraniye/ İstanbul adresinde borçlunun konkordato projesini müzakere etmek üzere alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir. İİK md. 301 çerçevesinde alacaklıların alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içerisinde ilgili belgeleri saat 09:30-12:30, 13:30-16.30 saatleri arasında (önceden 4441856 numaralı telefondan randevu alınması rica olunur) adresinde inceleyebilecekleri, projeyi müzakere edip oy kullanabilecek alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları; alacaklı çoğunluğunun dikkate alınmasında İİK md. 302 düzenlemesinin dikkate alınacağı, katılacak alacaklıların yanlarında kimliklerini, tüzel kişilerde ise noter onaylı imza sirküleri, temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanında getirmeleri gerektiği; yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacağı, İİK m. 302/VI ve İİK m. 308/h uyarınca toplantının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihakların da kabul olunacağı; yedi günlük iltihak süresinde katılmak isteyenlerin, belgelerin incelenmesi için yukarıda belirtilen adreste (Ekşioğlu Mahallesi Turgut Özal Caddesi No.171/4 Çekmeköy/İSTANBUL) aynı esaslar çerçevesinde bizzat veya iadeli taahhütlü posta yoluyla katılabilecekleri, postada geçecek sürenin dikkate alınması, süresinden sonra yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği hususu hatırlatılarak ilân ve ihtar olunur.

TarihToplantıSaat
25.09.2020
25.09.2020
Adi Alacaklılar Toplantısı14:00
Rehinli Alacaklılar Toplantısı15:30

Konkordato Komiser Heyeti

Ömer Özbaniça

YMM

Dr. Öğr. Üy. Çiğdem Yazıcı
Hukukçu
Abdülkadir Albayrak
Finans Uzmanı

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-838312.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Copied!

    İletişim