İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

PROJEM ELEKTRİK TAAHHÜT PROJE İNŞ. MÜH. ENERJİ DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: PROJEM ELEKTRİK TAAHHÜT PROJE İNŞ. MÜH. ENERJİ DANIŞMANLIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 7330391608

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 319898 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2019/466

İLAN METNİ

PROJEM ELEKTRİK Taahhüt Proje İnş. MÜh. Enerji Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti.
ALACAKLILARIN ALACAKLARINI BİLDİRMEYE DAVET

Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2019/466 E. sayılı dosyası ile konkordato talebi kabul edilmiş olan, Ankara Ticaret Sicil memurluğunda 319898 sicil numarasında kayıtlı PROJEM ELEKTRİK Taahhüt Proje İnş. Müh. Enerji Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti. hakkında, 2004 Sayılı İ.İ.K.’nun 7101 sayılı kanunun 17.maddesi ile değişik 289.maddesi uyarınca, mahkemenin 21.01.2020 tarihli kararı ile 1(Bir) yıl süre ile konkordato kesin mühleti verilmiştir ve mahkemenin aynı kararı ile konkordato komiserleri olarak görev süremiz kesinleştirilmiştir.
2004 sayılı İ.İ.K.’nun 7101 sayılı kanunun 27.maddesi ile değişik 299.maddesi gereğince ve 289. madde uyarınca, konkordato kesin mühleti alan, PROJEM ELEKTRİK Taahhüt Proje İnş. Müh. Enerji Danışmanlık San. Tic. Ltd. Şti.’nden alacağı bulunan alacaklıların şirketin kanuni adresi olan Çamlıca Mah. Anadolu Blv. No :20 M-5 Yenimalıalle- Ankara adresine iadeli taahhütlü posta ile veya şahsen, yetkili olduklarını gösterir temsil belgesi ve imza sirkülerini de ekleyerek, alacaklarını anapara ve faiz olarak ayrı ayrı ve bu alacakların dayanağını teşkil eden belge ve delilleri ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde bildirmeleri ilan olunur.
Alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, borçlunun bilançosunda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyecekleri ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSER KURULU

KOMİSERKOMİSER
Salman YILMAZ
S.Muh.Mali Müşavir
Bağımsız Denetçi
Av.Burhanettin AKSOY

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilarini-alacaklarini-bildirmeye-davet-ilani-828458.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim