İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

FDB İNŞ TAAH SAN VE TİC LTD ŞTİ

ADI / SOYADI / UNVANI: FDB İNŞ TAAH SAN VE TİC LTD ŞTİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3840301346

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: .

DOSYA ESAS NO: 2019/289

İLAN METNİ

ANKARA 2. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ 2019/289 E. SAYILI DOSYASI KONKORDATO KOMİSERLER KURULU

FDB İNŞ TAAH SAN VE TİC LTD ŞTİ
ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI

Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/289 E. Sayılı dosyası ile 16/10/2019 tarihinden itibaren 1 yıl süreyle konkordato kesin mühlet süresi verilmiştir ve konkordato geçici komiserlerinin kesin mühlet aşamasında da konkordato kesin komiseri olarak devamına karar verilmiştir. Mahkemenin 02/07/2020 tarihli ara kararına göre, konkordato borçlusu hakkında verilen kesin mühletin 10/01/2021 tarihinde sona ereceği tespit edilmiştir.
FDB İNŞ TAAH SAN VE TİC LTD ŞTİ’den alacaklı olanlardan alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların 21/11/2020 Cumartesi günü saat: 14:00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu, Atatürk Bulvarı no:52 Sıhhiye- Çankaya/ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Yapılacak toplantıda konkordato projesi müzakere edilecektir. 2004 s. İİK.nun 301. maddesi gereğince alacaklılara, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde konkordato komiserliğin uhdesindeki borçluya ait kayıt ve belgeleri, mesai gün ve saatlerinde refakatimizde inceleyebileceklerdir. İnceleme istekleri Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi 10/5 Çukurambar- Çankaya Ankara adresinde kabul edilecektir.
2004 s. İİK.nin 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantıya bizzat katılacak gerçek kişilerin yanlarında kimlik ve fotokopisini, tüzel kişi alacaklı temsilcisi ve oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini veya vekaletnamelerini; avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” ve “konkordatoya muvafakat etme” yetkisini kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini yanında bulundurup ibraz etmek zorundadır. İlan ve ihtar olunur.

KONKORDATO KOMİSERLER KURULU:

Dr.Turgay BozoğluDoç.Dr.Levent BörüAli Sevimli

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-826105.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim