İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ATA YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ TARIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: ATA YAPI İNŞAAT MALZEMELERİ TARIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 092015643O / ESKİŞEHİR VERGİ DAİRESİ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 15518 / ESKİŞEHİR

DOSYA ESAS NO: 2018/928

İLAN METNİ

İ L A N
T.C. ESKİŞEHİR ASLİYE TİCARET MAHKEMESİNİN

2018/928ESAS 2019/52 KARAR SAYILI DOSYASINDAKİ KONKORDATO KOMİSER KURULUNDAN
ESAS NO : 2018/928 KARAR NO : 2019/52
Eskişehir Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/928 esas 2019/52 karar sayılı kararıyla 0092015643000011 mersis numaralı Ata Yapı İnşaat Malzemeleri Tarım Ticaret ve Sanayii Limited Şirketi ile Atilla Güney ve Karahan Güney hakkında kesin mühlet kararı verilmiştir.
İİK 308/h maddesine göre rehinli alacaklılarla müzakere yapılması ve borçlunun yeniden yapılandırma talebinin görüşülmesi için 24.08.2020 pazartesi tarihinde saat 14:00’de Kurtuluş Mah.Yargı Sok. No: 20 Odunpazarı/ESKİŞEHİR adresinde bulunan Eskişehir Barosu Hizmet Binası konferans Salonunda toplantı yapılacaktır.
İcra İflas Kanununun konkordato projesinin alacaklılara sunulması ve bu kapsamda alacaklılar toplantısının yapılmasına ilişkin süreç gereğince, İİK 302 maddesine göre borçlu şirketten alacaklı olan ve alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklıların da iştirak edebilecekleri ve bu kapsamda olan çekli-senetli ve cari hesap alacaklıları ilebir yılı geçmiş işçi ücret vs. alacaklılarla yapılacak alacaklılar toplantısının ise 24.08.2020 Pazartesi tarihinde saat 15:00’de Kurtuluş Mah.Yargı Sk. No: 20 Odunpazarı/Eskişeihr adresinde bulunan Eskişehir Barosu Hizmet Binası konferans salonunda yapılmasına karar verilmiştir.
Alacaklılar,İcra ve İflas Kanununun301.maddesi gereğince alacaklılar toplantısından önceki yedi gün içinde konkordato komiserliği uhdesinde bulunan belgeleri “Av.Doç.Dr. Ahmet KARAKOCALI-Hoşnudiye Mah. Ayşen Sok. No:4 G Blok Kat:2 Daire:10 Tepebaşı/Eskişehir” adresinde resmi mesai günlerinde (Cumartesi-Pazar hariç) saat 10:00-15:00 arasında inceleyebilecektir.
Alacaklılar, alacaklılar toplantısına bizzat katılabilecekleri gibi, kendilerini bir avukat aracılığıyla da temsil ettirebilirler.Toplantıya bizzat katılacak gerçek kişilerin kimlik belgelerini aslını ve fotokopisini; tüzel kişilerin temsilcilerine ilişkin temsil belgesi ile imza sirküleri aslı ve fotokopisini getirmeleri; toplantıya katılım sağlayacak avukatların konkordato görüşmelerine katılım,sulh, feragat ve ibra yetkilerini içerir onaylı vekaletname suretini sunmaları gerekmektedir.Toplantıya katılmayan alacaklılar, alacaklılar toplantısını takip eden yedi gün içinde yazılı olarak oylarını kullanabileceklerinden (iltihak edebileceklerinden), bu durumda olan alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazılı belgeyi yukarıda belirtilen belgelerle birlikte “Av.Doç.Dr. Ahmet KARAKOCALI-Hoşnudiye Mah. Ayşen Sok. No:4 G Blok Kat:2 Daire:10 Tepebaşı/Eskişehir” adresine, toplantıyı takip eden yedi gün içinde teslim etmeleri gerektiği İcra ve İflas Kanununun 288.maddesince ilan olunur.
Konkordato Komiser Heyeti
SMMM Prof Dr.Birol Yıldız Av.Doç.Dr. Ahmet Karakocalı Mali Analist Mustafa Kutlu

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-826788.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim