İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AKBÜK SU ÜRÜNLERİ İNŞAAT TURİZM TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: AKBÜK SU ÜRÜNLERİ İNŞAAT TURİZM TAŞIMACILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 3186 / DİDİM / AYDIN

DOSYA ESAS NO: 2019/134

İLAN METNİ

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNCE ALACAKLILARIN
“ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET”
İLANIDIR.

ESAS NO : 2018/134 Esas

Türkiye Cumhuriyeti Didim 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin ( Ticaret Mahkemesi Sıfatıyla) Haklarında 19.09.2019 tarihinden başlamak üzere ,Didim Ticaret Sicil Müdürlüğünün 3186 sicil nosunda kayıtlı davacı Akbük Su Ürünleri İnş. Tur. Taş. San.ve Tic.Ltd.Şti ‘ne 1 yıl süre ile kesin mühlet verilmiş olup ;
Komserliğimizce daha evvelce alacaklılara Basın İlan Kurumu ilan portalında ve ayrıca adresi bilinenlere posta yoluyla “alacaklıların alacağı ihtiva eden belgeleri ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bildirmeleri, alacaklarını bildirmeyen alacaklıların, bilançoda kayıtlı olmadıkça konkordato projesinin müzakeresine kabul edilmeyecekleri” ilan ve ihtarı yapılmıştır.
İcra ve İflas Kanunu’nun 301. maddesi gereğince alacaklılar toplantısına davet ilanı yapma gereği hasıl olmuştur. Bu doğrultuda Akbük Su Ürünleri İnş. Tur. Taş. San.ve Tic.Ltd.Şti ; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla 11.09.2020 Cuma günü alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
Komiserliğimizce İİK. m.301 uyarınca 11/09/2020 günü, Didim Ticaret Sicil Müdürlüğünün 3186 sicil nosunda kayıtlı davacı Akbük Su Ürünleri İnş. Tur. Taş. San.ve Tic.Ltd.Şti. için saat 15.00’de “Köprülü Veysipaşa Mah. Çankaya Cad. No.:12 Kat 3 Daire 5 ” adresinde Borçlu şirketin Konkordato teklifini müzakere etmek üzere Alacaklılar Toplantısı yapılmasına karar verilmiştir. İİK. m.301 gereğince Alacaklıların Alacaklılar Toplantısından önceki 7 gün içinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri ” Köprülü Veysipaşa Mah. Çankaya Cad. No.:12 Kat 3 Efeler -AYDIN” adresinde mesai saatleri içerisinde inceleyebilecekleri, Alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılabilecekleri, toplantıya bizzat katılacakların yanlarında kimlik (ve fotokopisi), Tüzel kişilerde ise İmza Sirküleri(ve fotokopisi) bulundurmaları , eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, işyerinde daimi çalışana yetki verilecek ise “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerini içerir yetki belgesi, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurması gerektiği ,İcra ve İflas Kanunun 302. maddesi gereğince sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilecek olup, toplantının bitimini takip eden yedi (7) gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İcra ve İflas Kanunu 302/6 maddesi uyarınca kabul olunacaktır. ilan olunur.

Konkordato Komiseri
Feridun Bekir UYSAL

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-834579.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim