İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

ACARTAY VOLKAN ACATAY İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ TARIM HAYVANCILIK MADENCİLİK TURİZM NAKLİYAT PETROL SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: ACARTAY VOLKAN ACATAY İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ TARIM HAYVANCILIK MADENCİLİK TURİZM NAKLİYAT PETROL SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 8830275564

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 217372 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/802

İLAN METNİ

T.C. ANKARA 2. ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ
ACARTAY VOLKAN ACATAY İNŞ. ve YAPI MALZ. TAR. HAY. MAD. TUR. NAK. PET. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN KONKORDATO PROJESİNİN MÜZAKERESİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET

Ankara 2.Asliye Ticaret Mahkemesi’nin “2018/802” Esas sayılı davasının 12/02/2019 tarihli duruşmasında, Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğünün 217372 numarasında kayıtlı ACARTAY VOLKAN ACATAY İNŞ. ve YAPI MALZ. TAR. HAY. MAD. TUR. NAK. PET. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. hakkında 1 (bir) yıl süre ile konkordato kesin mühleti verilmiştir. Aynı kararda Konkordato Komiseri olarak görevlendirilmiş bulunmaktayız.
ACARTAY VOLKAN ACATAY İNŞ. ve YAPI MALZ. TAR. HAY. MAD. TUR. NAK. PET. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.’nden alacaklı olanlar ile konkordato projesinin müzakeresi amacıyla aşağıda belirtilen tarih ve yerde toplantı düzenlenecektir.
a) Rehinli Alacaklılar Toplantı Tarihi, Saati ve Yeri: 08 .09.2020 günü, saat 10.00 – 11.00 arasında GÜR KENT HOTEL Mithatpaşa Caddesi No:4 Kızılay ÇANKAYA ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.
b) Adi Alacaklılar Toplantı Tarihi, Saati ve Yeri: 08.09.2020 günü, saat 11:30 – 12:30 arasında GÜR KENT HOTEL Mithatpaşa Caddesi No4 Kızılay ÇANKAYA ANKARA adresinde hazır bulunmaları gerekmektedir.. İİK 299. Mad uyarınca Heyetimizce daha evvel alacaklılara alacak bildirim daveti ilan ve posta yolu ile yapılmış, alacaklarının süresinde hiç bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça ve ayrıca borçlu tarafından reddedilen alacaklıların mahkeme tarafından aksine karar verilmedikçe alacaklılar toplantısında oy kullanamayacağı bildirilmiş, yapılan bildirimlerin tahkiki tamamlanmıştır. 2004 s. İİK.nin 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. İİK 301.Madde uyarınca alacaklılar toplantıdan önceki 7 gün içinde belgeleri inceleyebilirler.İnceleme talebi içinde bulunduğumuz pandeni sürecinden kaynaklı sebep dolayısıyla inceleme taleplerini ve cevaplarını mail ve posta yolu ile talep etmeleri uygundur. ( Email. [email protected] Posta adresi: Örnek mahallesi 682/1. Sokak no:13/A Altındağ ANKARA )Tüzel kişi alacaklı temsilcisi ve oy kullanımı için yetkilendirilmiş katılımcılar yetki belgelerini ibraz etmek zorundadır.
2004 s. İİK. nin 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantının bitimini takip eden 7 gün içerisinde gerçekleşen iltihaklar da İİK’nin 302/6. maddesi uyarınca kabul olunur. Toplantıya ve oylamaya katılacak veya sonradan oylamaya iltihak edecek alacaklıların, temsilci veya vekillerinin yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekâletnamelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.

Konkordato Komiserler Kurulu
Arb.Av. Kıvılcım ÖzerSemih NAKİP
(İnşaat Mühendisi)
Y.M.M. Mehmet ALTINDAĞ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserler-kurulundan-alacaklilar-toplantisina-davet-834880.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim