İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

VULPES MAKİNE ENDÜSTRİ ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: VULPES MAKİNE ENDÜSTRİ ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 386725 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/597

İLAN METNİ

VULPES MAKİNE ENDÜSTRİ ANONİM ŞİRKETİ

KONKORDATO KOMİSERİNDEN
ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI

(Dosya No: Ankara Batı Asliye Ticaret Mahkemesi 2018/597 Esas)

Hakkında 07/12/2018 tarihinde bir yıllık kesin mühlet, 06/12/2019 tarihinde de kesin mühlet kararının 6 (altı) ay daha uzatılması kararı verilen Ankara Ticaret Sicil Memurluğu’na 386725 sicil numarasıyla kayıtlı Vulpes Makine Endüstri Anonim Şirketi’nde komiserliğimce yürütülen konkordato süreci gereğince, alacaklıların alacaklarını bildirmeleri konusunda ilan verilmiş, gelinen süreç gereği İİK.’nun 301. maddesi gereğince alacaklıları toplantıya davet ilanı yapma gereği hasıl olmuştur.
Bu doğrultuda Vulpes Makine Endüstri Anonim Şirketi’nden alacaklı olup; alacaklarını bildirenlerle, alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlı alacaklılarla aşağıda belirtilen tarih ve zamanda konkordato projesini müzakere toplantısı yapılacaktır. Alacaklılar, alacaklılar toplantısından önceki (7) gün içerisinde borçlunun muamele merkezi olan “Malıköy Anadolu OSB Mahallesi 29 Ekim Caddesi No.47 Sincan-Ankara” adresinde bulunan kayıt ve hesapları inceleyebileceklerdir. İİK.’nun 302. maddesi gereğince sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilecek olup, toplantının bitimini takip eden yedi (7) gün içerisinde gerçekleşmiş iltihaklar da İİK.’nun 302/6. maddesi uyarınca kabul olunacaktır.
Toplantıya ve oylamaya katılacak veya sonradan oylamaya iltihak edecek gerçek kişi alacaklıların kimliklerinin, tüzel kişi alacaklıların temsilcilikle yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirkülerinin, eğer alacaklıyı temsilen üçüncü kişi katılacaksa bu kişiye “alacaklı toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkisi verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenmiş yetki belgesinin, avukat aracılığıyla katılım sağlanacaksa “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini toplantı anında yanlarında bulundurmaları ve ibraz etmeleri gerekmektedir.
Toplantı Tarihi ve saati : 28.07.2020 14:00
Toplantı Adresi : Konutkent Mahallesi 3035.Cadde Suit Tower No.74/B-84 Çankaya-Ankara

KONKORDATO KOMİSERİ
SMMM. Emir Kemal KUTLUK

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserinden-alacaklilar-toplantisina-davet-817060.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim