İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

MEHMET SÜNGER

ADI / SOYADI / UNVANI: MEHMET SÜNGER

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2018/681

İLAN METNİ

NATÜREL MÜHENDİSLİK MADENCİLİK İNŞAAT TURİZM SAN.TİC. LTD.ŞTİ. VE MEHMET SÜNGER
KONKORDATO KOMİSERLER KURULUNDAN ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
DOSYA BİLGİSİ ANKARA 2.ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ 2018/681 ESAS

Konkordato talep eden ve hakkında kesin mühlet kararı verilen Natürel Müh.Madencilik İnş.Turz.SanTic.Ltd.Şti ve Mehmet SÜNGER ‘den alacaklı olanların ( alacak kaydı kısmen ve tamamen yapılan veya bilançodan alacaklı olduğu anlaşılan ) 05 AĞUSTOS 2020, SALI GÜNÜ Saat 10:30 da ; Yıldızevler Mahallesi,Jose Marti Caddesi,no: 2 Çankaya /Ankara adresinde bulunan Swiss Otel adresinde yapılacak olan alacaklılar toplantısına katılmaları veya toplantı bitimini takip eden 7 gün içerisinde 12.AĞUSTOS 2020 tarihine kadar konkordato projesine kabul veya red oyu verebilecekleri,aksi halde konkordato teklifini red etmiş sayılacakları, aşağıda izah edilmiş hususlar gözetilerek , İcra İflas Kanunun 301 ve 302. Maddeleri uyarınca ,ihtar ve ilan olunur.
İlk toplantı 10:30 saatinde, Natürel Müh.Ltd.Şirketi alacaklıları ile yapılacak olup,toplantının ve oylamanın tamamlanması akabinde ,diğer konkordato teklif eden Mehmet SÜNGER’in alacaklı toplantısı yapılacaktır.
Borçluların konkordato teklifini içeren revize projesi; 27 TEMMUZ 2020- 04 AĞUSTOS 2020 tarihleri arasında, şirket merkezi olan Samsun Yolu, Bayındır Barajı Kavşağı Karşı 653 Mamak/ANKARA adresinde yerinde incelenebilecektir.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini ( ve fotokopisini ),tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini ( ve fotokopisini ),eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için 3.şahıs katılacak ise bu kişiye, ‘’ alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme ‘’ yetkilerinin de verildiğini kapsayan vekâletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurması gerekmektedir.
Alacak bir kambiyo senedine ( poliçe-bono-çek ) dayanıyor ise senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurması gerekmektedir.
Yukarıda izah edilen tüm belgeler her iki borçlu içinde gözetilecek olup, her iki borçludan da alacaklı olanların, her biri için ayrı ayrı belgelerini sunmaları istenecektir.
İİK.’nun 302/VII gereği toplantıya katılamayacak olan alacaklıların toplantı gününü takip eden 7 ( yedi ) gün içerisinde yazılı olarakta oylarını kullanabileceklerdir. Bu durumda alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte, Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2018/681 Esas Sayılı Dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri rica olunur.

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserler-kurulundan-alacaklilar-toplantisina-davet-818800.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim