İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İZERTEKS TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: İZERTEKS TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 775759 / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2019/146

İLAN METNİ

İZERTEKS TEKSTİL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
İZETTİN ERİKLİ

Konkordato Komiserliğinden

( T.C. Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/146 Esas Sayılı Dosyası )
ADİ ALACAKLILAR TOPLANTISI DAVET İLANI
İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 775759 Sicil Numarasında kayıtlı “Bağlar Mah. Hacı Osman Efendi Sok. No:6 Bağcılar İstanbul”adresinde faaliyet gösteren İzerteks Tekstil San ve Ticaret Limited Şirketi, T.C. (27526651790) İzzettin ERİKLİ hakkında Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2019/146 Esas Sayılı dosyasında, 07.08.2019 tarihinden başlamak üzere bir yıllık süreyle Konkordato Kesin mühlet kararı verilmiştir. Dosyada YMM Sadettin NALBANTOĞLU, SMMM Türkan YILMAZ ve Av. Muhammed BALTA Konkordato Komiseri olarak görevlendirilmiştir.
Heyetimize İİK m. 299 Uyarınca Alacaklılara Alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı 18.09.2019 tarihinde gerçekleştirilmiş bu ilanda, İİK m. 299 f.1, C3 gereğince alacaklarını süresinde hiç bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça ve ayrıca borçlu tarafından reddedilen alacaklıların mahkeme tarafından aksine karar verilmedikçe Konkordato alacaklılar toplantısında oy kullanamayacağı ihtaren bildirilmiş olup alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m.300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış bilançoya ve alacaklı bildirimlerine istinaden alacaklılar listesi ( Cetveli ) hazırlanarak mahkeme dosyasına sunulmuş ve dolayısıyla alacaklılar toplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Komiser heyetimiz tarafından İİK m.301 uyarınca 20.07.2020 tarihinde saat 12.00’de QUA Hotel Peyami Safa Cad. No:25 İstanbul Mahmutbey Bağcılar/İstanbul adresinde borçlu şirketin ve borçlu asil kişininKonkordato Teklifinin oylaması için Adi Alacaklılar Toplantısı yapılmasına karar verilmiştir.
İİK m.301 çerçevesinde, alacaklıların Alacaklılar Toplantısından önceki 7 gün içerisinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri “ Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı Bey Cıty Rezidans A Blok Kat:7 Daire:49 Beylikdüzü /İstanbul adresinde inceleyebilecekleri, alacaklıların yukarıda belirtilen yer, günde ve saate gerçekleştirilecek toplantıya katılarak Kabul/Ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları bir haftalık iltihak süresinde katılmak isteyenlerin belgelerin incelenmesi için yukarıda belirtilen adreste aynı esaslar çerçevesinde bizzat veya iadeli taahhütlü mektup ile katılabilecekleri temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca Özel Yetki Vekâletname aslını veya onanmış bir örneğini Tüzel Kişi Temsilcileri bakımından Noterde düzenlenmiş İmza Sirküleri aslını diğer Yasal veya İradi Temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren Resmi Belge aslını bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere ‘’Aslına Uygundur’’ ibaresi içeren imzalı bir örneğini ve ayrıca kimik teşhisine yarar resmi bir belgeyi(Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Baro Kimliği vb.) (tüzel kişilerde ise imza sirkülerinin aslı ve fotokopisi)yanında getirmeleri gerektiği yetki temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere Alacaklılar Toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacağı ilan ve ihtar olunur. 01.07.2020
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
YMM Sadettin NALBANTOĞLU SMMM Türkan YILMAZ Av. Muhammed BALTA

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-813064.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim