İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

FİKRET UYANIK

ADI / SOYADI / UNVANI: FİKRET UYANIK

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2019/162

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
FİKRET UYANIK- OKTAV GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. – OKTAV TAVUKÇULUK TARIM VE HAYVANCILIK PAZ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

(Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi 2019 / 162 E. sayılı dosyası)

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 180990/5 numarasına kayıtlı Oktav Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. – İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünün 388331 numarasına kayıtlı Oktav Tavukçuluk Tarım ve Hayvancılık Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti. ve 24179191970 TC kimlik nolu Fikret Uyanık’ hakkında Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi 2019 / 162 E. sayılı dosyasında 07.08.2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile konkordato kesin mühlet kararı verilmiştir. Geçici mühlet kararıyla konkordato geçici komiser heyeti olarak görevlendirilen Esin Civelek, Zeki Özkan ve Untay Ceyhun Arıcı’dan oluşan heyetimizin konkordato komiser heyeti olarak görevinin devamına hükmedilmiş, 19.06.2020 tarihli ara karar ile kesin mühletin 01.11.2020 (Bu tarih dâhil) tarihine kadar uzatılmasına ve komiserlerin görevinin devamına karar verilmiştir.
Heyetimize İİK m. 299 uyarınca Alacaklılara Alacaklarını bildirmeleri için davet ilanı 02.09.2019 tarih ve 9899 Sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde davet ilanı yapılmıştır. Bu ilanda, İİK m. 299 f.1, C3 gereğince alacaklarını süresinde hiç bildirmeyen alacaklıların bilançoda kayıtlı olmadıkça ve ayrıca borçlu tarafından reddedilen alacaklıların mahkeme tarafından aksine karar verilmedikçe Konkordato alacaklılartoplantısında oy kullanamayacağı ihtaren bildirilmiş olup alacak kayıtlarının tamamlanmasından sonra İİK m.300 uyarınca alacak kayıtları hakkında borçlunun beyanları alınmış alacak kayıtları üzerindeki tahkikat tamamlanmış bilançoya ve alacaklı bildirimlerine istinaden alacaklılartoplantısı yapılabilmesi için gerekli işlemler tamamlanmıştır.
Borçlu şirketten alacaklı olduklarını bildirenler ile İİK m.302 uyarınca bilançoda kayıtlı İmtiyazlı Alacaklıların katılabilecekleri Konkordato Teklifinin oylaması için Alacaklılar Toplantısı, İİK m.301 uyarınca 25.08.2020 Salı günü saat 13:00 – 14:00 arasında Covid 19 Pandemisi nedeniyle sosyal mesafe kuralları dikkate alınmak suretiyle Grand Makel Otel Topkapı / Topkapı Salonu (Maltepe Mah. Serçe Kale sok. No:1 İç Kapı No:1 Zeytinburnu – İstanbul) adresinde yapılacaktır.
Borçlu şirketten alacaklı olduklarını bildirenler ile İİK m.302 uyarınca bilançoda kayıtlı Adi Alacaklıların katılabilecekleri Konkordato Teklifinin oylaması için Alacaklılar Toplantısı, İİK m.301 uyarınca 25.08.2020 Salı günü saat 14:00 – 17:00 arasında Covid 19 Pandemisi nedeniyle sosyal mesafe kuralları dikkate alınmak suretiyle Grand Makel Otel Topkapı / Topkapı Salonu (Maltepe Mah. Serçe Kale sok. No:1 İç Kapı No:1 Zeytinburnu – İstanbul) adresinde yapılacaktır.
Toplantıya katılım sağlamayan alacaklılar, İcra ve İflas Kanununun 302. maddesinin 7. fıkrası gereğince,toplantının bitimini takip eden yedi günlük iltihak süresi içerisinde Komiserliğimizin “IOSB Giyim Sanatkârları İş ve Ticaret Merkezi 3. Ada C Blok No: 630 Başakşehir – İstanbul” adresine şirket imza yetkilisi veya avukatı bizzat gelerekkonkordatonun kabulü veya reddi yönünde oy kullanabileceklerdir.
Toplantıya katılmayan ve iltihak süresi içerisindekonkordatonun kabulü yönünde oy kullanmayan alacaklılar,konkordatoteklifini reddetmiş sayılacaklardır.
İİK m.301 çerçevesinde, alacaklıların Alacaklılar Toplantısından önceki 7 gün içerisinde Komiserliğimiz uhdesinde bulunan belgeleri “IOSB Giyim Sanatkârları İş ve Ticaret Merkezi 3. Ada C Blok No: 630 Başakşehir – İstanbul ” adresinde inceleyebileceklerdir.
Alacaklıların belirtilen yer, günde ve saate gerçekleştirilecektoplantıya katılarak veya toplantıdan sonraki bir haftalık iltihak süresinde katılmak isteyenlerin; bizzat katılabilecekleri, temsilci olaraktoplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca Konkordato Toplantısına Katılma, Toplantıda Oy Kullanma ve Tutanağı İmzalama Yetkilerini içeren Vekâletname aslını veya onanmış bir örneğini,Tüzel Kişi Temsilcileri bakımından Noterde düzenlenmiş İmza Sirküleri aslını ve fotokopisini ve tüm katılanların getirmesi zorunlu bu belgelerinin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere ‘’Aslına Uygundur’’ ibaresi içeren imzalı bir örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (Nüfus Cüzdanı, Ehliyet, Baro Kimliği ) (tüzel kişilerde ise imza sirkülerinin aslı ve fotokopisi) yanında getirmeleri gerektiği yetki temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere Alacaklılar Toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacağı ilan ve ihtar olunur.
Tarih Toplantı Saat
25.08.2020, Salı İmtiyazlı Alacaklılar Toplantısı 13:00
Adi Alacaklılar Toplantısı 14:00
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Konkordato Komiseri Konkordato Komiseri Konkordato Komiseri
SMMM- Bağımsız Denetçi Gıda Uzmanı Hukukçu
Zeki ÖZKAN Untay Ceyhun ARICI Esin CİVELEK

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-821142.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim