İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

EMN MİMARLIK İNŞAAT TAAHHÜT EMLAK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

ADI / SOYADI / UNVANI: EMN MİMARLIK İNŞAAT TAAHHÜT EMLAK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 142001-5  / İSTANBUL

DOSYA ESAS NO: 2018/547

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET İLANI
EMN MİMARLIK İNŞ.TAAH. EMLAK İHR. İTH. SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN

(T.C. Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/547 E. sayılı Dosyası)

T.C. Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/547 E. sayılı dosyasında yürütülmekte olan konkordato yargılamasında Mahkemece borçlu EMN MİMARLIK İNŞ.TAAH. EMLAK İHR.İTH.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ hakkında 05.11.2018 tarihinde bir yıl süreyle kesin mühlet verilmiş, söz konusu mühlet bilahare 04.11.2019 tarihli ara kararla 05.11.2019 tarihinden itibaren 6 ay uzatılmıştır. 7226 sayılı Kanun’un Geçici 1’inci maddesinin birinci fıkrasının b bendi ile İcra ve İflas Kanununa ilişkin süreler 22.03.2020 tarihinden itibaren 30.04.2020 tarihine, daha sonra da 2480 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 01.05.2020 tarihinden itibaren 15.06.2020 tarihine kadar durdurulmuştur. Geçici mühlet kararıyla atanan ve kesin mühlet kararıyla görevine devam ettirilen konkordato komiser heyeti hukukçu Murat ATALI, SMMM Seyit CINDIK ve SMMM Hayri Hakan KIVANÇ’tan oluşmaktadır.

Süreçte alacaklıların İİK m. 301 gereğince, konkordato projesinin müzakeresi amacıyla “Alacaklılar Toplantısına” davet edilmesi aşamasına gelinmiştir. Daha önce 20.06.2020 tarihinde yapılacağı duyurulan, ancak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle akamete uğrayan ve İİK m. 302 çerçevesinde gerçekleştirilecek söz konusu toplantı 24.07.2020 günü saat 13.00’te icra edilecektir.
Toplantının yeri “Yenibosna Merkez Mahallesi 29 Ekim Cad. Kuyumcukent AVM- Wedding Place Düğün ve Davet Salonu Yenibosna/Bahçelievler” olarak tespit edilmiştir. Ülkemizde Covit-19 virüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında toplantının icrası revize edilmiştir. Buna göre toplantıda sosyal mesafeye uyulması ve maske takılması gibi tedbirlere riayet edilecektir. Borçlu Şirketin yetkili temsilcisi ile Komiser Heyetimiz söz konusu yer ve tarihte hazır olacaktır.
İİK m. 301 gereğince, alacaklıların Alacaklılar Toplantısından önceki yedi gün içinde, Komiserliğimizin uhdesinde bulunan belgeleri, Osmaniye Mah. Fabrikalar Cad. No:38, B-Blok D: 8 Bakırköy/İstanbul adresinde inceleyebilecekler.
Toplantıya gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise yetkili temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise HMK m. 74 gereği konkordatoyu kabul konusunda özel olarak “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurması aranacaktır.

Toplantıya katılma, müzakere ve oy kullanma hakkı ancak alacağı kayıtlı olup konkordato projesinden etkilenecek olan alacaklılara tanınacaktır. Alacağı çekişmeli olanlar ise mahkeme kararına dayanarak toplantıya katılabilir ve oy kullanabilirler.
İİK m. 302/VII gereğince, hakkı olduğu halde toplantıya katılmayan veya katılamayan alacaklılar, toplantı gününü takip eden yedi (7) günlük iltihak süresi içerisinde konkordatoya muvafakat ettiklerini Komiser Heyetine yazılı olarak bildirebilirler. Bu süre içinde de konkordatonun kabulü yönünde oy kullanmayan alacaklılar konkordato teklifini reddetmiş sayılırlar. İlan ve ihtar olunur.

Konkordato KomiseriKonkordato KomiseriKonkordato Komiseri
Prof. Dr. Murat ATALISMMM.Seyit CINDIKSMMM. Hayri Hakan KIVANÇ

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-814940.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim