İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

KOLAYLAR TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: KOLAYLAR TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 6947 / ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ

DOSYA ESAS NO: 2018/1059

İLAN METNİ

ALACAKLILAR TOPLANTISINA DAVET
T.C.

ÇERKEZKÖY 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)

2018/1059 ESAS SAYILI DOSYA KONKORDATO KOMİSERLİĞİ İLANI

T.C Çerkezköy 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde 2018/1059 Esas sayılı dosyası ile görülmekte olan Konkordato (Adi Konkordatodan Kaynaklanan- İİK. 285 ila 308/h) davası nedeniyle KOLAYLAR TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ve SUDAN SU ÜRÜNLERİ GIDA İNŞAAT TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ‘ne29.03.2019 tarihinde 1 yıllık kesin mühlet kararı verilmiş olup, 29.03.2020 tarihinden itibaren kesin mühletin6 (altı ) ay süre ile uzatılmasına ilişkin karar verilerek ILN01156173 ilan no ile Basın İlan Kurumu tarafından yayınlanmıştır.
İİK 301 maddesi gereğince Konkordato projesini müzakere etmek için;
İmtiyazsız ( Adi ) Alacaklılar ile 17 Temmuz 2020 Cuma günü 14.00-17.00 Saatleri Arasında, İstasyon Mh. Hükümet Cad.No.25 Çerkezköy / TEKİRDAĞ adresindeki Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda İmtiyazsız ( Adi ) Alacaklılar toplantısı,
Rehinli Alacaklılar ve İmtiyazlı Alacaklılar ile 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü 14.00-16.00 Saatleri Arasında, G.O.P.Mah. Barbaros Cd. No.2 Meydan Plaza Kat.2 No.211– Çerkezköy / TEKİRDAĞ adresinde Rehinli Alacaklılar ve İmtiyazlıAlacaklılar toplantısı yapılacaktır.
İİK m. 301 gereği toplantı tarihinden önceki yedi (7) gün içindealacaklıların Konkordato Komiserliğinin G.O.P Mah. Barbaros Cad. No:2 Meydan Plaza İş Mrkz. Kat:2 No:211 – Çerkezköy/Tekirdağ adresinde mesai saatleri içerisinde belgeleri inceleme hakkı bulunmaktadır.
Toplantıya katılacak gerçek kişi alacaklıların kimliklerini (ve fotokopisini), tüzel kişi alacaklıların ise temsilcilerinin imza sirkülerini (ve fotokopisini), eğer alacaklıyı temsilen oy kullanımı için üçüncü bir kişi katılacak ise bu kişiye “alacaklılar toplantısına katılma, sulh olma ve ibra etme” yetkilerinin de verildiğini gösterir noter huzurunda düzenlenen yetki belgesini, avukat aracılığıyla toplantıya katılım sağlanacak ise “sulh olma ve ibra etme” yetkisini de kapsayan vekaletnamenin onaylı suretini, toplantı esnasında yanında bulundurmaları gerektiği, alacak bir kambiyo senedine (poliçe/bono/çek) dayanıyor ise, senet hamilinin tespiti amacıyla, senedin aslı ile ön ve arka yüzünün fotokopisinin, eğer senet resmi makamlarda ise bu durumu belgeleyen resmi evrakın, toplantı esnasında alacaklının yanında bulundurmaları gerektiği, İİK m. 302/VII gereği, toplantıya katılamayacak alacaklıların, toplantı gününü takip eden yedi (7) gün içerisinde yazılı olarak da oylarını kullanabilecekleri; Bu durumdaki alacaklıların oylarını hangi yönde kullandıklarını gösteren yazıyı yukarıda belirtilen belgelerle birlikte T.C. Çerkezköy 2. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2018/1059 Esas sayılı dosyasına UYAP üzerinden elektronik ortamda göndermeleri, ilan ve ihtar olunur.
KONKORDATO KOMİSERİ
KENAN DOYRAN S.M.MALİ MÜŞAVİR

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-alacaklilar-toplantisina-davet-808080.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim