İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

EDE EPOKSİ TEKNİĞİ ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: EDE EPOKSİ TEKNİĞİ ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 3240466626 / KURTDERELİ VERGİ DAİRESİ / BALIKESİR

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 18756 / BALIKESİR

DOSYA ESAS NO: 2018/378

İLAN METNİ

İLAN

BALIKESİR 3. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ

EDE EPOKSİ TEKNİĞİ ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş KONKORDATO KOMİSERLİĞİ’NDEN T.C. Balıkesir 3. Asliye Hukuk Mahkemesinin Ticaret Mahkemesi Sıfatı ile 2018/378-Esas sayılı dava dosyasında “EDE EPOKSİ TEKNİĞİ ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş”ne mahkemece, 14/02/2020 tarihinden itibaren hakkında 1 yıl süre ile konkordato kesin mühleti kararına 6 ay süreyle ek süre verilmiştir. Aynı kararda Konkordato Komiseri olarak görevlendirilmiş bulunmaktayız.1- “EDE EPOKSİ TEKNİĞİ ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş’den alacaklı olanların, bu ilanın yayınlanmasından itibaren “15 gün (onbeş)” içinde alacaklarını ayrı ayrı gösterir şekilde, “ESKİ KUYUMCULAR MAH ATALAR CAD. NAZAR İŞHANI K:4 20 KARESİ BALIKESİR” adresindeki komiserlik merkezinde Komiser UĞUR FİSKECİ, mesai günlerinde saat 10.00 – 17.00 arasında BİZZAT veya alacaklı tüzel kişiler yönünden noter onaylı imza sirküleri suretiyle birlikte TEMSİLCİLERİ, ya da tüzel kişiler yönünden noter onaylı vekaletname suretleriyle birlikte VEKİLLERİ aracılığıyla başvurmak veyahut da İADELİ TAAHHÜTLÜ POSTA yoluyla göndermek suretiyle, alacaklarını kayıt ettirmeleri gerekmektedir.Aksi takdirde bildirimde bulunmayan alacaklılar, alacakları borçlu bilançosunda kayıtlı değilse, konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyeceklerdir.İadeli Taahhütlü posta yoluyla yapılan başvurularda, gönderilen belgenin içeriğini ispat yükü gönderene ait olduğu gibi, ilan süresi geçtikten sonra komiserliğimize ulaşan postalar da dikkate alınmayacak ve başvurunun süresinde olup olmadığının tespitinde Ticaret Sicil Gazetesi Müdürlüğü ile Basın İlan Kurumu Resmi İlan Portalında yapılacak olan ilanlardan en son tarihli ilan esas alınacaktır.
2004 s. İİK.nin 299. maddesi gereğince, alacaklı olanların alacaklarını bildirirken,
Kesin mühlet tarihi olan 14/02/2019 tarihi itibarı ile alacaklarının;
1-Toplam miktarını (ana para ve fer’ileri “ayrı ayrı” gösterilecek şekilde),
2 -Vadesini,
3-Çekişmeli olup olmadığını,
4-Geciktirici koşula bağlı olup olmadığını,
5-İmtiyazlı, rehinli veya adi alacak olup olmadığını, rehinli alacaklıların rehin açıkları olup olmadığını bildirmeleri,
6 -Faiz işletilmiş ise detaylı hesaplama tablosunu da açıkça gösterecek ve açıklayacak şekilde,
dayanak evraklarının onaylı sureti ile birlikte ıslak imzalı olarak (fiziken) teslim etmeleri veya göndermeleri gerekmektedir.
2- EDE EPOKSİ TEKNİĞİ ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş’nden alacaklı olanlar ile konkordato projesinin müzakeresi amacıyla aşağıdaki tarih ve yerde toplantı düzenlenecektir.
a) Adi Alacaklıların Toplantı Tarihi ve Yeri: 08 TEMMUZ 2020 Salı günü saat 09:30’ da Şirket merkezi olan “Gazi Osman Paşa OSB Mahallesi 2. Cadde No:15/A” adresinde tahsis edilen toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.
b) Rehinli Alacaklılar Toplantı Tarihi ve Yeri : 08 TEMMUZ 2020 Salı günü saat günü 11:00 -12:00arasında Şirket merkezi olan “Gazi Osman Paşa OSB Mahallesi 2. Cadde No:15/A” adresinde tahsis edilen toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.
2004 s. İİK.nin 301. maddesi gereğince alacaklılar, toplantıdan önceki 7 (yedi) gün içinde belgeleri inceleyebileceklerdir. İnceleme yeri olarak; ESKİ KUYUMCULAR MAH ATALAR CAD. NAZAR İŞHANI K:4 20 KARESİ BALIKESİR” şirket adresinde, mesai gün ve saatlerinde inceleme talepleri kabul edilecektir.
2004 s. İİK.nin 302. maddesi gereğince, sadece konkordato projesinden etkilenen alacaklılar oy kullanabilir. Toplantının bitimini takip eden 7 gün içinde gerçekleşen iltihaklar da İİK. nin 302/6. maddesi uyarınca kabul olunur.
Toplantıya ve oylamaya katılacak veya sonradan oylamaya iltihak edecek alacaklıların, temsilci veya vekillerinin yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekaletnamelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.
Konkordato Komiserleri
Uğur Fiskeci Murat Somuncuoğlu

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-kesin-muhlet-kararinin-uzatilmasi-ve-alacaklilar-toplantisi-ilani-805191.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim