İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BELLA ÇİKOLATA GIDA TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ADI / SOYADI / UNVANI: BELLA ÇİKOLATA GIDA TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: .

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 396012 / ANKARA

DOSYA ESAS NO: 2018/878

İLAN METNİ

TEBLİGAT İLANI ÖZET BİLGİLERİ
Dosya Numarası:2018/878
Tebligat Konusu:Bella Çikolata Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş
Tebligat Muhatabı:Alacaklılar ve 3. Şahıslar
Toplantı Tarihi :17/07/2020

BELLA ÇİKOLATA GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
(Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2018/878 E. Sayılı Dosyası)

BELLA ÇİKOLATA TARIM ÜRÜNLERİ SAN. ve TİC. AŞ tarafından açılan dava üzerine Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi 2018/878 E. sayılı 06/05/2019 tarihli Kararıyla, 06/05/2019 tarihinden başlamak üzere Şirket hakkında 1 (bir) yıl süreyle KONKORDATO KESİN MÜHLETİ vermiştir. Kesin mühlet kararıyla birlikte Avukat Canan KIRBAÇ, Yeminli Mali Müşavir Bağımsız Denetçi İbrahim Halil YUMUŞAK ve Gıda Uzmanı Osman ULUTÜRK’ten oluşan konkordato komiser heyetinin görevinin devamına hükmedilmiştir.
Borçluların alacaklarını bildirmesine yönelik yapılan ilan ve bildirimler üzerine alınan cevabi yazılardan edinilen bilgiler ile borçlu işletmenin yasal defter kayıtları ile yetkililerin beyanları incelenip kıyaslandıktan sonra, çekişmeli (ihtilaflı) alacaklar ile uyumlu borç-alacaklar saptanmıştır. Daha sonra yapılan yazılı duyurularla çekişmeli (ihtilaflı) alacak sahiplerinden, İİK’nın 302/6’ncı maddesine göre konkordatoya hangi miktar üzerinden alacaklılar toplantısına katılacaklarını gösteren 1. Asliye Ticaret Mahkemesi Kararı getirmeleri istenmiştir.
Konkordato heyetimizce, hazırlanmış olan konkordato projesiyle ilgili müzakerelerin, adi alacaklılar için 17/07/2020 Cuma günü saat 10.00’da; rehinli alacaklılar içinse aynı gün saat 14.00’da Ankara Adliyesi Konferans Salonu Sıhhiye – Ankara adresinde yapılmasına karar verilmiştir. İİK md. 301 çerçevesinde alacaklılar söz konusu toplantı tarihinden önce yedi gün içerisinde, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Regnum Sky Tower No: 57/67 Çukurambar Çankaya Ankara adresinde (Tlf: 0312 4394039-0312 4393993) ilgili belgeleri inceleyebileceklerdir. Alacaklıların yukarıda belirtilen yer ve günde gerçekleştirilecek toplantıya katılarak kabul/ret beyanında bulunabilmeleri için toplantıya bizzat veya yetkili temsilci vasıtasıyla katılmaları; alacaklı çoğunluğunun dikkate alınmasında İİK md. 302 düzenlemesinin dikkate alınacağı, katılacak alacaklıların yanlarında kimliklerini, tüzel kişilerde ise noter onaylı imza sirküleri, temsilci olarak toplantıya katılacak avukatlar bakımından HMK m. 74 uyarınca ÖZEL YETKİ içeren vekaletname aslını veya onanmış bir örneğini, tüzel kişi temsilcileri bakımından noterde düzenlenmiş imza sirküleri aslını, diğer yasal veya iradi temsilciler bakımından temsil yetkisini gösteren resmi belge aslını, bu belgelerin Komiser Heyetimize tevdi edilmek üzere “aslına uygundur” ibaresi içeren imzalı bir adet örneğini ve ayrıca kimlik teşhisine yarar resmi bir belgeyi (nüfus cüzdanı, ehliyet, baro kimliği v.b.) yanında getirmeleri gerektiği; yetkili temsilci olduğu anlaşılamayan kişilere alacaklılar toplantısı sırasında oy hakkı tanınmayacağı, İİK m. 302/VI uyarınca toplantının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihakların da kabul olunacağı; yedi günlük iltihak süresinde katılmak isteyenlerin, belgelerin incelenmesi için yukarıda belirtilen adreste (Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Regnum Sky Tower No: 57/67 Çukurambar Çankaya Ankara) aynı esaslar çerçevesinde, bizzat veya iadeli taahhütlü mektup ile katılabilecekleri ilân ve ihtar olunur.

Konkordato Komiser Heyeti
Canan KIRBAÇ
Avukat
Osman ULUTÜRK
Gıda Uzmanı
İbrahim Halil Yumuşak
YMM, Bağımsız Denetici

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-ilani-805303.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Copied!

    İletişim