İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BAYRAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

ADI / SOYADI / UNVANI: BAYRAK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 1550052993 / MİMAR SİNAN VERGİ DAİRESİ / KAYSERİ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 10762/Merkez / KAYSERİ

DOSYA ESAS NO: 2019/132

İLAN METNİ

BAYRAK GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KONKORDATO KOMİSERLİĞİ (KAYSERİ 1. Asliye Ticaret Mahkemesi 2019/132 E. Sayılı Dosyası)

ALACAKLILARI TOPLANTIYA DAVET İLANI

1) Kayseri 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 05/08/2019 tarih ve 2019/132 Esas sayılı kesin mühlet kararıyla heyetimiz davacı Bayrak Gıda San. ve Tic. A.Ş.’ ne kesin mühlet süresince konkordato komiseri olarak atanmıştır.
2) Bayrak Gıda San. ve Tic. A.Ş. ile adı geçen şirketten alacaklıların katılacakları konkordato müzakerelerinin yapılacağı ve sonucunda şirketin konkordatosunun oylanacağı alacaklılar toplantısının 03 TEMMUZ 2020 Cuma günü saat 14:30 ‘ dan itibaren şirket merkezinde Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi 13. Cad. No: 14 Melikgazi-Kayseri adresinde Covid-19 güvenlik tedbirleri alınarak ( maske takılması ve sosyal mesafeye uyularak) gerçekleştirileceği, maskelerin davacı şirket tarafından hazır bulundurulacağı.
3) Rehinli (ipotekli) alacaklıların toplantı tarihi (03 TEMMUZ 2020 ) itibariyle bakiye alacaklarını (asıl alacak, işlemiş faiz ve masraflarını) gösterir komiser heyetine hitaben yazılmış alacak bildirim yazısı, hesap ekstresi vb. dayanak belgeleri ile birlikte toplantıya gelmeleri.
4) Vekil vasıtasıyla toplantıya katılacakların Avukatlık Kanununun 35. maddesi gereği sadece avukatla temsil edilebileceği, avukatın vekaletnamesinde alacaklılar toplantısına ve müzakerelere katılma, oy verme konularında özel yetki bulunması gerektiği.
5) İİK. M.299/1-c2 gereğince ilan metninin bir örneğinin adresi belli olan alacaklılara iadeli taahhütlü posta ile gönderileceği.
6) Alacaklarını daha önce bildirmeyen alacaklıların ( bilançoda kayıtlı alacaklılar hariç) konkordato projesinin müzakerelerine kabul edilmeyeceği ilan olunur.

KONKORDATO KOMİSER HEYETİ

Av. Osman ÇETECİ SMMM. Sedat ÖZDEŞ Gıda.Müh. Fikret TÜRKMEN

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-804436.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim