İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

BAŞAR TURİZM HAYVANCILIK ORMANCILIK SAN VE DIŞ TİC LTD ŞTİ

ADI / SOYADI / UNVANI: BAŞAR TURİZM HAYVANCILIK ORMANCILIK SAN VE DIŞ TİC LTD ŞTİ

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: 6120067407 / BURDUR VERGİ DAİRESİ

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: 9235 / BURDUR

DOSYA ESAS NO: 2018/280

İLAN METNİ

T.C. BURDUR 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ
(TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)

ALACAKLILAR TOPLANTISI İLANI
ESAS NO: 2018/280 E.
KONKORDATO KOMİSERLİĞİ’NDEN

Burdur 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülmekle olan konkordato davasında, Mahkemenin 10.05.2019 tarihli kararında Başar Turizm Hayvancılık Ormancılık Sanayii ve Dış Ticaret Anonim Şirketi’nin talebinin kabulüne ve Konkordato talep eden şirkete 1 (bir) yıllık kesin mühlet verilmesine karar verilmiştir.
Heyetimizce daha evvelce alacaklılara alacak bildirim davet ilanı basın ilan ve posta yolu ile yapılmış, yapılan bildirimlerin tahkiki tamamlanmıştır. Gelinen süreçte İİK. 301. maddesi gereğince 16.07.2020 Perşembe günü alacaklılar toplantısı davet ilanı yapmak gerekmiştir.
Bu doğrultuda, Başar Turizm Hayvancılık Ormancılık Sanayii ve Dış Ticaret Anonim Şirketi’nden alacaklı olup; alacaklarını bildirenler ile alacağını bildirmemekle birlikte bilançoda kayıtlıalacaklılarile aşağıda belirtilen yer, tarih ve saatlerde konkordato projesinin müzakeresi için toplantı yapılacaktır. Toplantıya katılacak alacaklıların, temsilcilerinin ya da vekillerinin, yetkili olduklarını gösterir noter tasdikli imza sirküleri veya vekaletnamelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
Alacaklılar veya vekilleri toplantı öncesindeki 7 gün içerisinde (mesai saatleri içerisinde) borçlu şirketin bilgilerini tarafımızdan talep ederek inceleyebileceklerdir. Konkordato Komiser Heyeti tarafından adresi tarafımızca belli olan alacaklılara ilanın birer örneği posta ile gönderilecektir. Alacaklılar toplantısının bitimini takip eden yedi gün içinde gerçekleşen iltihaklarda kabul edilecektir.
Toplantı Yeri :Lavanta Tepesi Hotel BurdurMehmet Akif Ersoy Üniversitesi KampüsüBURDUR
Toplantı Tarihi : 16.07.2020 Adi Alacaklılar Toplantı Saati :10:30 – 12:00 arası
İmtiyazlı AlacaklılarToplantıSaati :13:00 – 14:30 arası
KONKORDATO KOMİSER HEYETİ
Dr. Öğr. Üyesi Ferhat BİTLİSLİ Dr. Öğr. Üyesi Hakkı KIYMIK
Öğr.Gör.Zekeriya AKIN

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisina-davet-809858.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim