İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

AHMET ULU

ADI / SOYADI / UNVANI: AHMET ULU

VERGİ NUMARASI / VERGİ DAİRESİ: BİREYSEL

TİCARET SİCİL NUMARASI / KAYIT YERİ: BİREYSEL

DOSYA ESAS NO: 2018/1047

İLAN METNİ

T.C.
ÇANKIRI 1. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
(ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ SIFATIYLA)
Sayı : 2018/1047 Esas

KONKORDATO KOMİSERLİĞİNDEN
ALACAKLILAR TOPLANTISI ERTELEME İLANI

Komiser Heyetimizce, Konkordato talebinde bulunan Ahmet Ulu İnşaat Nakliye Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve AHMET ULU’’nun konkordato projesini müzakere etmek üzere 2 Nisan 2020 Perşembe günü rehinli alacaklılar ile saat 11:00’deve adi alacaklılar ile saat 12:30’da Büyük OTEL Buğday Pazarı, No:1, Ankara Cd. Merkez/Çankırı adresinde alacaklılar toplantısı yapılmasına karar verilmiştir ve toplantı ile ilgili ilan yapılmıştır.
TC Cumhurbaşkanlığı, TC İçişleri Bakanlığı ve TC Sağlık Bakanlığı’nın Yeni Tip Coronavirüs (COVID-19) salgınının yayılmasını önlemek amacıyla aldığı tedbirler çerçevesinde Ahmet Ulu İnşaat Nakliye Gıda Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi veAHMET ULU’’nun 2 Nisan 2020 Perşembe günü yapılacağı ilan edilen alacaklılar toplantısının ileri bir tarihe ertelendiği ve yeni toplantı tarihinin bilahare ilan edileceği ilân ve ihtar olunur.
KONKORDATO KOMİSERLERİ
Av.Şükrü ÖLMEZ
Dr. Sezer ÖKSÜZ
İnşaat Müh. Abidin Mehmet GÜLDÜR

İLAN ADRESİ: https://www.ilan.gov.tr/detay-iflas-hukuku-davalari-iik-konkordato-ve-muhlet-iik-288inci-md-konkordato-komiserliginden-alacaklilar-toplantisi-erteleme-ilani-792219.html

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    Copied!

    İletişim